Sminkek szemre

4.4
Hozzáadva 2017.09.12.by

wishes

2 g

Színes, hosszantartó és lágy textúra.

2021.07.18. 17:59

Szinte minden palettámban van 1-1 árnyalat, amit sűrűn használok, de tényleg csak 1-2 szín miatt teljesen felesleges újból komplett palettákat vásárolni, így ezeket a kedvenc árnyalatokat szoktam mono szemhéjpúder formájában beszerezni. Igaz, így kicsit macerásabb a reggeli készülődés. Minőségre teljesen átlagos, alappal viszonylag tartós festékek. A nyári meleget nem annyira bírja a csomagolás, a fedelek imádnak letörni.

2021.01.23. 00:05

Nekem pont a képen látható árnyalat van meg. Esetleg nappali, nagyon gyenge sminkhez jó lehet, de alig pigmentált.

2021.01.13. 21:16

Baromi tartós nem mászkál el a nap folyamán az arcomon😅szép pigmentáltak a színek. Akciósan vettem úgy nagyon megérte . Egyik kedvenc mono darabom.

2019.01.08. 10:26

Van néhány belőle itthon. szeretem nagyon, tartós, pigmentált, igen mutatós sminket lehet vele készíteni!

2018.08.29. 20:12

Van 1-2 ilyen Catrice monóm és abszolút megérik az árukat. Igaz, hogy szívesebben kapok elő egy palettát, mint hogy monókat válogassak és párosítsak össze a sminkemhez, de ettől függetlenül szépen pigmentáltak, alappal tartósak is ezek a festékek. És az áruk is baráti.

2018.07.11. 20:53

Még hónapokkal ezelőtt csaptam le a Don't Cry for Me Aubergine árnyalatra egy leárazás alkalmával. Azóta is tart a szerelem :). Tartós, pigmentált és nap közben sem kenődik/tűnik el. Nagyon sajnálom, hogy már nem gyártják,mert biztos beszereznék további árnyalatokat is.