Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
falatka18
Puha, krémes állagának köszönhetően a szemhéjpúder a helyén marad, hosszantartóvá teszi azt és megakadályozza, hogy a szemhéjfesték összegyűljön az apró ráncokban. Ezen kívül felerősíti a színek intenzitását és a szemhéjfesték fényességét. És a ráadás: A Prime And Fine Szemhéjpúder Alap minden szemhéjfestéket vízállóvá varázsol. Ápoló E-Vitamint tartalmaz.
2018.08.07. 14:47
botrányos. csomósodik, lehetetlen szépen eloszlatni, teljes pénzkidobás volt.
2016.04.26. 10:42
Életem eddigi legrosszabb terméke. Morzsolódik, teljesen használhatatlan. Valószínű nem véletlen hagyták abba a gyártását, ami egy szuper ötlet volt.
2015.09.22. 04:43
Sajnos anélkül vettem meg, hogy itt utána olvastam volna. Úgy megörültem neki az árúházban, hogy azonnal meg is vettem. Otthon kipróbáltam és SEMMI!!!! A száraz bőröm redőibe belelül és csillámos. De miért csillámos??????? Katasztrófa, aki még megtehetei az ne vegye meg!
2015.09.20. 13:53
Múltkor 400 ft-ra volt kidobva Rossmannban, nekem meg pont elfogyott a jó kis Avonos szembázisom. Megörültem neki. Persze letekertem hogy megnézzem a belsejét. Még jó. Száraz volt mint a szahara, mint a gyurma olyan állaggal. Tettem is vissza a helyére. Catrice cuccokat nagyon szeretem, de ez, valami kritikán aluli.
2015.09.07. 11:39
Ez egy nagy semmi - szaraz, nem kremes, inkabb remes, csomos... szoval idegbaj meg ranezni is. Egyetlen erteke az uvegtegely, de a beltartalom a kukaban landolt (pedig en nem szoktam sminket kidobni, csak nagyon vegso esetben - mindig fenntartom a lehetoseget, hogy talan en vagyok tul hulye hozza, es egyszer majd csak felfedezem az igazi erteket... na ebben nem)
2015.08.17. 20:39
350 ftért vettem meg. BORZALMAS termék. nem lehet kiszedni a tégelyből csak nagyon nehezen, eldolgozhatatlan