Sminkek arcra

Chanel Vitalumiere Aqua Alapozó

4.4
Hozzáadva 2023.09.04.by

apolka

Ultra könnyű, természetes fedésű alapozó, mely egyenletes és ragyogó bőrt varázsol.

17 000 Ft-tól

2023.11.20. 16:48

Imádom! Luminous Silk is favorit, de néha szeretek kísérletezgetni, és ezzel már régóta szerettem volna megismerkedni. A sűrűbb alapozók nem csak rosszul mutatnak, de nagyon szárítanak is az utóbbi időben. Utazás előtt vásároltam, nem olcsó - visziont teljesen megéri, mert természetes, egységes, lágy fedést ad, amivel jól mutat a többi termék. Nem kell tőle full coverage fedést várni, nem is az a célja, szóval akinek a természetes healthy glow irány tetszik, biztosan szeretni fogják.

2023.08.07. 11:34

Számomra hétköznapokban a tökéletes alapozó! Fényvédő felett is jól működik. Viszonylag drága, de sokáig elég nem szükséges nagy mennyiség belőle. Folyékony állagú, könnyen eldolgozható. Mindig újravevős!

2023.02.26. 09:39

Egy beauty blogger egy videojában összevetette az összes Chanel alapozót,a könnyű fedéstől a erősig.Ez a 2.helyen van,ennél csak a Les Beiges water fresh ligh-osabb.Aki biztosra akar menni és esetleg először vásárolna alapozót életébe annak ez és Giorgio Armani Luminous silkje tuti befutó,nem lehet mellélőni vele.Valóban szuper termék,talán Chanelban a legjobb.Finom az illata is.Jobban kedvelem,mint a Les Beiges helathy glow-ot Használok primert alá és blenderrel viszem fel,nem szeretem az ecsetes felvitelt,blenderrel sokkal természetesebb minden alapozó.Könnyű,jó viselet.Mindig minden sminkemet fixálom egy átlátszó púderrel,így meg se mozdul egész nap.Csalóka a doboza,iszonyatosan kicsit a kézben,de 30 ml.Jól fel kell használat előtt rázni,csakúgy,mint minden alapozót.Biztosan újra fogom venni.Plussz pont a fényvédő benne,bár őszintén,ha alapozó van rajtunk nyáron,az is fényvédelem,már önmagában,méghozzá fizikai.Tavaly nyáron olyan fehér volt az arcom,mint egy hóembernek,az alapozó miatt ès nem is viszek fel sok mennyiséget.

2022.11.06. 18:06

Eddig a legnagyobb csalódásom a high-end alapozók terèn. Az Armani luminous silk alapozóm kifogyóban volt, helyette kerestem őszre/tavaszra egy gyenge fedésű, könnyű alapozót. Annyiban nem csalódtam, hogy valóban minimális a fedése és könnyed a textúràja, de sajnos nálam gyakorlatilag a bôrpírt sem fedte el és èpiteni sem nagyon tudtam. Cserèbe három óra elteltèvel màr az orrom körül es az orcámról teljesen lejött; hiába a primer es a púder, ráadásul úgy kopott, hogy ezeken a helyeken irritàlt lett a bőröm (piros), érdekes, hogy csak itt. Mindig aláhidratáltam, ennek ellenére brutálisan kiszàrította a t vonalamat, az orrom lehámlott egy hét használat után. Arra lesz jó esetleg, hogy ezzel fogok világosítani a teli időszakban a sötétebb alapozóimat. Beszereztem egy újabb üveget az Armaniból.

Utoljára szerkesztve: 2025.01.08. 11:46 - 2022.06.17. 12:29

Nem maszk hatású, nem fullasztó, jól terülő könnyű alapozó, ami valóban hidratál. Aki hozzászokott az erős fedéshez, annak ez max színezett hidratáló krém. Ápolt és hidratált bőrön jól mutat! Imádom!!

2022.05.18. 18:37

Imádom! Könnyü fedés, de azért látszik, nem úgy mint az Armani silk alapozója…. A pórusokat eltünteti, gyönyörű a finishe! Szidom is magam, hogy miért próbálok ki mindig más és más aranyárú alapozókat, amikot a szín is tökéletes (nekem) , az állag is, a fedés is…. Ha egy alapozót kéne ajánlanom valakinek, aki nem full maszkos hatást keres, de egységes bőrképet szeretne, nem csak egy színezett hidratálót, akkor ezt mondanám! A kedvencem a mindennapokban.