Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Pöti
Natúr árnyalatokat tartalmazó 20-as paletta
Bézs, barna, szilva, szürke, fekete és ezek árnyalatai. Bármilyen nappali vagy éjszakai smink elkészíthető vele. Matt, szatén és fémes finish-ű árnyalatokat tartalmaz.
2015.07.01. 19:51
Egyszerűen imádom!Ez az első komolyabb palettám, most bontogatom a szárnyaimat ezen a területen.A színek jól kombinálhatóak, jól pigmentáltak, szemhéjalappal stabilan fent marad akár 12-14 órán át. Futást, edzést simán kibír egy hosszú munkanap után.Kellemes, diszkrét nappali vagy picit erőteljesebb esti smink elkészíthető vele. Némely szín nagyon nagy hasonlóságot mutat a másikkal, csak egy parányi különbség van. Ez volna az egyetlen negatívuma, de ettől függetlenül megkapja az 5 csillagot.Ár/érték arány, minőség, csomagolás, funkció szempontjából hibátlan termék!
Utoljára szerkesztve: 2015.02.21. 16:00 - 2015.02.21. 15:43
Régóta nézegettem a természetes barnákat és bézseket összesítő palettákat, hogy melyik lenne jó ár-érték arányban, és melyikben van a legtöbb szín, amit ki tudok használni. Képek, blogok és youtube-os tesztek alapján erre szavaztam. Hát, jó is, meg nem is. Ami TETSZIK: a színek fele tényleg változatos, és a festékek jó minőségűek. A fényesekben a csillámok nagyon szép apróra vannak őrölve, nem diszkógömbösek. Nem hullik. Nekem szemhéjalap nélkül is jól bírja. Tetszik a könnyű, vékony, mégis stabil doboz, és hogy nem tettek bele olcsó, használhatatlan ecseteket, amik csak nagyobbá teszik a palettát, de semmire sem jók. Szépen eldolgozhatók, füstös sminkekhez is jók, nappalra is, estére is. Én tusvonalat is tudok húzni a sötétebb színekkel. Jó a pigmentáltság. Ami NEM TETSZIK: a színek másik fele, főleg a sötétek. Nagyon sok van köztük amiket első ránézésre meg sem lehet egymástól különböztetni, mert annyira hasonlóak. Jó lett volna kicsit több matt, hidegebb, világos szín, amit nappal lehet használni, mert az én világos bőrömmel a legtöbb szín inkább esti sminkhez jó, akkor viszont nincs jelentősége, hogy a sötétbarnák között van egy leheletnyi különbség, mert félhomályban úgysem látszik. Jobban kihasználhatták volna ezt a palettát eltérőbb színekkel. A 20 szín igazából nem tűnik 20-nak. ÖSSZESSÉGÉBEN: jó kis paletta ez minőségre, az árát ilyen szempontból megéri, és nem hiszem, hogy bármelyik drágább többet tud, vagy hogy azokban mindegyik szín jó lenne mindenkinek. De nagyon világos bőrűeknek, akiknek nincsenek nagy kontrasztok a megjelenésükben (nyár és tavasz típusok) a legtöbb szín túl sötét és túl meleg. Szomorú vagyok, amiért a színek felét nem tudom rendesen használni, de örülök, hogy ezt nem egy drágább palettával kapcsolatban kell elmondani. El fog fogyni... de nem venném újra ezt a palettát. Más termékeket viszont ki fogok próbálni ettől a márkától.
Utoljára szerkesztve: 2015.01.22. 10:59 - 2015.01.02. 11:06
egy ideje vágytam erre a palettára, főleg, hogy Naked dupe-ként emlegették. Hát, azt kell mondanom, hogy kicsit csalódott vagyok :/ Ránézésre gyönyörűek a színek, de a pigmentáltság nem az, amit a CS-től megszoktam eddig.... még a sötét színek is gyengék, többszöri átmenéssel sem igazán épül a szín... Valószínűleg majd csak fehér ceruzaalapon fognak jól működni. Tartóssággal nincs gond.Csomagolás rendben van, remélem nem lesz az a sorsa ennek is, mint a BH Galaxy Chic palettának, hogy egyszercsak felgörbül a tető és nem lehet zárni... :Dupdate: jöttem felpontozni. Bár tényleg van egy-két gyengébb szín a palettában, azért a nagy része jól pigmentált, és azt vettem észre, hogy több szín, ami az elején gyengécskének tűnt, második használatra már jobb volt... Lehet, hogy ahogy lejött az a felső réteg, jobban átjön a por az ecsetre, nem tudom, mindenesetre szeretem ezt a palettát.
2014.12.25. 19:55
Régi kiszemelt volt már ez a paletta, valahogy jobban bejött a Naked-ek színösszeállításánál, mivel ebben több a világosabb matt szín, amik natúr sminkhez mélyítőbe illetve satírozni tökéletesek. Nagyon pofás a csomagolás, de nem tűnik túl strapabírónak a karton megoldás ezzel a kis gyenge mágneses zárral. A színek szépek, én még tettem volna bele több mattot a szívem szerint, de hát ez van. Sajna vannak színek, amik a panekben totál különbözőnek hatnak, de felkenve nagyon hasonlóak, szinte egybe olvadnak. Viszont a pigmentáltságra nem lehet panasz, alig kell az ecsetet a festékekhez érinteni, mégis nagyon élénkek lesznek a szemhéjon. Tartóssága kiváló (természetesen szemhéjalappal). Viszont ami nem tetszik, hogy nagyon vajpuhák a festékek,emiatt óvatosan kell vele bánni: kicsit erősebben nyúl bele az ember, és benyomódik, bekarcolódik a festék, aminek hatására porzik, nem szabad "végigszántani" az ecsettel, csak éppen hozzáérni. Alapvetően nem bántam meg a paletta megvételét, mivel rengeteg szín van benne, amik gyönyörűek, natúr és buli smink is összedobható vele, ár-érték arányban nagyon jó.
2014.10.22. 10:45
Egy rendelésemhez kaptam belőle mintát, ami 4 színt tartalmaz és nagyon tetszik. Jól lehet vele dolgozni, szépek a színek és tartós. Naked ide vagy oda, nekem sem ér annyit egy paletta. Beérem ezzel is. Biztos, hogy beszerzem majd. ^^
2014.09.12. 17:34
Ebben a Coastal Scents termékben sem csalódtam szerencsére. Vágytam én is a Naked palettákra, szívem szerint mind a háromra, de nekem nem ér meg annyi pénzt egy paletta, így megrendeltem a Revealed és a Revealed 2 palettát, így pótolják mind a 3 Naked palettát :)