Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Decubal Vitalizáló Arckrém

4.4
Hozzáadva 2012.02.01.by

sammy

A Decubal Vitalizáló arckrém helyreállítja, hidratálja, ápolja a bőrt, csökkenti a kivörösödést és az irritációt.

A Decubal Vitalizáló arckrém hatása kettős:

1. Bőrazonos lipideket tartalmaz, így közvetlenül táplálja és ápolja a száraz arcbőrt.,
  2. Természetes B3 vitamint tartalmaz, mely stimulálja a bőrben a lipidek képződését. Így a bőr védekezőképességét belülről állítja vissza.

A bőrbe könnyen beszívódik, nem hagy zsíros érzést, és smink alá is használható.

Kiszerelés: 50ml

2022.06.04. 21:43

Nem akarom elrontani a bulit, mert szep osszetevoi vannak, de sajnos en semmit nem eszleltem a sok jobol, amit az elozo hozzaszolok emlitettek - probalom elhasznalni azert, mert nem art, de nincs kedvem nagyon hozza nyulni. Semmit nem erzek egy retegen kivul, amit a boromon hagy. Hetekig hasznaltam, de sajnos semmi.

2021.12.12. 10:45

Patikában vettem ezt a krémet. A krém kellemes állagú, könnyed, de számomra megfelelően hidratál. Illata szinte semmi. Hamar beszívódik, nem ragad. 2 db lencse méretű krémet használok egy alkalommal. Így kb 6 hónapig elég. Az ára nem olcsó, de sztem megéri. Kimondottan ideális férfiaknak is. Az adagolóját imádom. Pont annyit nyomok ki, amennyire szükségem van. Kicsit nehezen követhető mennyi is van még benne. A termékcsalád többi tagját is beszereztem.

2014.07.24. 19:38

Nagyon jó krém,az én bőrömre kicsit túl zsíros volt, de erről nem a krém tehet.Szerettem hogy szinte nincs is illata.

2014.04.24. 07:56

Megszerettem ezt a krémet. Nincs illata, nagyon kevés kell belőle. A bőröm száraz részeire kentem éjszakára, nem pirosít, tökéletesen rendberakta a bőrömet. Tesztert vettem, de meg fogdom venni a teljes krémet. Nálam bevált.

2013.06.13. 08:43

Nagyon jól hidratál, nincs szaga, nagyon kevés is elég belőle az egész arcra. Már március óta megvan és még mindig nem fogyott el. Alapozó alá tökéletes. Nem leszek tőle pattanásos sem. A legjobb krém, amit valaha használtam (sajnos van már jó pár a hátam mögött).

Utoljára szerkesztve: 2013.03.12. 11:11 - 2013.01.23. 10:53

Még csak pár napja használom, de a hámló, extra száraz bőrömet azonnal rendbe tette. Szaga nem nagyon van, könnyű eloszlatni, nem tűnik zsírosnak kenés közben, de hagy egy filmréteget az arcon, amitől sajnos még másnap reggel is fénylek, mint egy diszkógömb. :S Úgyhogy megpróbálok áttérni arra, hogy este használom csak, nappalra meg egy könnyebb krémet, remélem így is használ majd, mert amúgy nagyon szimpi.Megajánlom az 5-öst mert annyi mindent próbáltam már, és semmi nem vált be eddig, ez meg tényleg rendesen hidratál! :)Update: Sajnos a bőröm hozzászokott, vagy nem tudom, de már nem olyan csodaszer. Persze még mindig ténylegesen jobb, mint az eddig általam próbált sok-sok krém, de már nem tökéletes: Ugyan ha nem vagyok sminkelve, akkor nem látszik, hogy itt-ott szárazabb a bőröm, de amint felkenek egy BB-t vagy alapozót, azok ugye megmutatják, hogy azért vannak hámló foltok. :( Ettől függetlenül csak 1 pontot vonok le, mivel én tényleg nagyon extrém eset vagyok, és akinek csak simán száraz a bőre vagy vízhiányos, annak még mindig azt mondom, hogy szerintem tökéletes ez a hidratáló.