Sminkek szemre

Dior 5-színű Szemhéjpúder Paletta

4.7
Hozzáadva 2018.08.08.by

UnVraiAnge

5 mesésen csillogó szemhéjpúdert rejtő kompakt.

20 200 Ft-tól

2022.12.12. 21:34

A barnás földszíneket tartalmazó Poncho árnyalat van meg.Selymes textúra,csodálatos színek,igazi luxus minőség jellemzi ezt a palettát.Tartóssága kiváló.

2021.10.18. 19:09

Imádom a textúráját, gyönyörűek a színei! Az ára viszont nagyon túlzás, dehát a brand az brand, meg kell fizetni.

2021.08.16. 18:35

Tökéletes minőség, nem porol, szépen fel lehet vinni, nem kell alá alapozó sem.Mondjuk minden Dior pontosan ilyen jó minőség.

2020.04.27. 13:18

A Feel és a Fascinate paletta boldog tulajdonosa vagyok, nagyon konnyen egybe dolgozhato, satirozhato szinek találhatoak benne. A Fascinate palettaval gyonyoru szemsminket lehet készíteni kb. 5perc alatt, amit reggelente értékelek a legjobban. Tartosak a színek, bár a leghalványabb színek a palettákban alig láthatoak, ezért vonok le egy csillagot, mert a Bourjois paletták világos színei sajnos lekorozik...De ettol fuggetlenul imádom!!

Utoljára szerkesztve: 2020.09.08. 12:07 - 2020.02.09. 17:12

Update: ecsetet váltottam, így már sokkal sokkal jobb. Édesedik az a szőlő :)A cuir cannage paletta van meg nekem, itt vásároltam a krémmánián. Őszintén szólva egyelőre nem igazán tudunk összeszokni. A paletta színei ránézésre gyönyörűek, a csomagolás hozza a Dior luxusát, de amikor használni kezdem... nos, olyan jellegtelenné válik a szemhéjfesték. Felkenve egyáltalán nem hozza azokat a színeket, az állag sem az igazi és őszintén szólva még egyszer sem sikerült olyan szépen összedolgozott szemsminket készíteni, mint pl a Kryolan korongjaival. Nem akarom leírni, adok még neki 1 hónapot, de az az igazság, hogy még úgyis, hogy itt vettem, kedvezőbb áron, mint a boltban lett volna, savanyú a szőlő... :( Egyelőre 2 pont, meglátjuk, hogy 1 hónap múlva hogy áll majd a kapcsolatunk.

2018.10.21. 14:37

Sajnos most nem tudom melyik paletta van meg. De ez mindegy is, mert számomra a Dior név minőséget jelent, így mindegyik paletta egyformán jó.Ezzel sincs ez másképp. Gyönyörűek a színek, jól pigmentáltak és tartós. Mást nem tudok írni. :)