Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
rakkoktel
13 árnyalatban kapható
2024.02.23. 12:25
A legjobb korrektorom, ami valaha volt. 1 hete használom, de a kedvencemmé vált, lekörözte a Tarte márkájú korrektoromat, pedig 3-4 éve csak azt használtam. Ha lazán "no makeup makeup" típusú napom van, csak ezzel korrigálom a bőrhibákat és voalá, nincs is szükségem egy minimális alapozóra sem.
2024.02.14. 09:31
Körülbelül fél éve használom, nekem bevált. Alapozót nem használok, ettől a korrektortól azt vártam, hogy fedjen szépen, de ne érezzem a vakolatot az arcomon.
2023.12.28. 15:37
Régóta a DW alapozóval használom. Egy darabig csücsült a polcomon, mert valahogy soknak éreztem illetve sokszor nem hidratáltam alá eléggé és nem voltam elégedett az eredménnyel. Én a szemem alá használtam de ez nem arra való… de idővel rájöttem szem alá hidratált bőrrel működik bármi is. Korrektor teszi a dolgát de bőrhibákat elfedni sok együttes dologgal képes ez is, mint bármi más korrektor.
2023.03.05. 10:55
Nem kiemelkedő. A fedése olyan közepes, nekem kevés. Túl matt a finishe, szárított is. Bőrhibákat alig fedte le. Elhasználgatom, de messze nem a legjobb.
Utoljára szerkesztve: 2024.07.01. 09:36 - 2023.02.05. 00:04
Nekem nem volt jo az allaga olyan mintha egyszerre lett volna tul suru, ami miatt beleult a szem alatti rancokba es csunya matt fedest adott, talan szaritott is, illetve tul folyekony, mivel a fedese nem volt tul jo a lila karikakra. Valahogy nekem az EL szinek is olyan furak, MAC-bol olyan szepen lehet borhoz illeszkedo szint talalni, itt meg mintha valami teljesen mas embertipusra lenne kitalalva minden szin :D Double Wear alapozonal is ezt tapasztaltam: egyszerre nehez, sok, szarit, ugyanakkor nem eleg es nem szep a fedese viszont a szinei sem szepek.
Utoljára szerkesztve: 2022.12.14. 19:54 - 2022.12.14. 12:24
Annyi pénzt vágtam ki korrektorokra, hogy már elegem lett és megrendeltem 1N árnyalatban. Nagyon durva lilás karikákat növesztettem, két vékonyabb rétegben jelentősen mérsékli őket. Egyáltalán nem mozdul el, könny hatására sem, könnyedén el lehet dolgozni, fixálva meg sem moccan és a kis ráncokba sem ül bele. Durván érezni a minőségbeli különbséget a drogériás társaihoz képest, pl ebből két kis pötty fed úgy, mint egy miss sporty nagyobb háromszög alakban. A kedvenc márkáim egyike az EL és akármennyire is drága, rengeteg ideig elég, rendkívül minőségi kozmetikumok, amikbe megéri befektetni.