Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
wishes
Ápolja és regenerálja a száraz, sérült hajat. Az argán olaj szép fényt és simaságot ad a hajnak, anélkül, hogy elnehezítené azt.
2020.02.08. 21:13
Én hajszárítás előtt szoktam a hajvégekre tenni, puha lesz utána. Az illata is tetszik
Utoljára szerkesztve: 2018.05.21. 14:07 - 2018.05.21. 14:05
en egy par honapig hasznaltam de aztan ajandekba tovabb adtam. jobb, mint a legtöbb hajvegapolo, ar-ertek aranyban kivalo, az illata is kellemes! kerdes hogy mennyi penzt akar az ember ilyesmi termekbe befektetni. mivel nekem hosszu, festett, szaraz vegü hajam van, ezert en mindig hasznalok hajvegapolo olajat. kb masfelszer ennyi penzert talaltam egy sokkal jobb olajat, azt hasznalom (Dickson a marka neve)
2017.10.12. 07:24
Sajnos a sok pozitív vélemény ellenére nekem nem vált be. Semmi különöset nem tesz a hajammal (mosás után törölköző száraz hajra viszem fel). Kicsit ápol, de alig észrevehető, szinte ugyanolyan száraz a hajam mint nélküle, emellett a hajam még fura tapintású is lesz tőle. Az illata szuper lenne, de az meg nem érezhető a hajban. Ezen az áron akkor már megvásárolható a szintén 50 ml-es Orofluido haj olaj, nálam eddig még az vitte a pálmát, egyik kipróbált olaj sem tudott túl tenni rajta, bár a Matrix Biolage kipróbálása még várat magára :)
2017.09.20. 08:55
Nagyon szeretem ezt az olajat! Fenséges az illata, és nagyon szépen csillog tôle a hajam! Viszonylag jól formáz is, a hajam puhább a használata után. Szerintem nem olcsó, de újraveszem majd.
2016.10.27. 12:17
Nekem nagy csalódás... sokféle hajolajat használtam már, de ez semmit nem tartott be abból amit ígért. Ennél sokkal olcsóbb termékek sokkal jobban teljesítenek. Elhasználom, de biztos nem veszem újra. Egyedül az illata miatt kap 2 csillagot
2014.07.30. 10:50
Akartam egy kis pluszt a hajamnak, gondoltam, kicsit beruházok és kipróbálom. Egyenes, festett, hosszú hajam van, kicsit száraz, de nem törött. El kell hogy mondjam, kicsit többet vártam ennyiért! Szép fényes lesz tőle a hajvégem, nagyon kellemes illata van, valamennyire tápláló tulajdonsággal is bír. Sokáig elég, majdnem egy évig használtam. Kb. 1000 Ft-ot ér! Ennyi pénzért 100%-os argán olajat lehet venni, vagy kókuszolajat, na az csodaszer!:) Csak akkor még ezt nem tudtam! A neve style and shine, ennyit tud is!