Sminkek arcra
Lelőhely: Online külföldről

Me Now Long Lasting Liquid Foundation SPF 15

Hozzáadva 2015.04.11.by

lucainmakeupland

Nagyon világos és fehér árnyalatban is kapható alapozó az eBay-ről, alapozóvilágosításhoz tökéletes.

2016.12.22. 19:49

Pattanások (acne)

Nagyon jó alapozó világosításhoz, egyedül annyi bajom van vele, hogy van benne parabén, de amúgy ár-érték arányban tökéletes :)

2016.02.27. 15:24

Tág pórusok

Nekem a legvilágosabb Bourjous 123 Perfect alapozómat is világosítani kell 1:1 arányban van ez is benne és az alapozó is. A Bourjois alapozó matt, bőrbe simuló textúrájú, viszont ez a "krém" már ragacsossá, tapadósá és fényessé teszi. Tudom, sok embernek elég 1-2 pöttynyi mennyyiség világosításhoz és emiatt nem változik az alapozó textúrája, de nekem tényleg fehér a bőröm (másokkal ellentétben, akik csak úgy lefehérezik magukat, és közben tudnak maguknak alapozót venni, világosítás nélkül). Ettől függetlenül 4 csillag, mert nagyon szépen kivilágosítja és pont jó a bőröm színéhez a kikevert alapozó.

2016.01.01. 17:36

Pattanások (acne)

Önmagában nekem nem vált be, nagyon csumpin néznék ki vele.viszont másik alapozóval keverve jó

2015.10.26. 18:23

Pattanások (acne)

Világosításra használom,amiben tökéletesen teszi is a dolgát,viszont önmagában használhatatlan,és ha nagyobb mennyiségben van rá szükségem világosításkor,akkor az alapozóm minőségén is jócskán változtat,sajnos rossz irányba.

Utoljára szerkesztve: 2015.06.19. 07:33 - 2015.06.19. 07:32

Egyenetlen bőrfelszín

Hát ez valami csodaszer! Bármivel képes együttműködni: alapozó, bb krém... Világosításra használom, magában hullafehérséget okoz :D (Halloween sminkhez jó lesz a kislánynak.) Nem módosítja az alaptulajdonságokat, ami mattítást ígér, egy pötty hozzá, szép színe lesz, és matt lesz a finish. Most sajnálok egy csomó kidobott és elajándékozott terméket, amiket színkülönbség miatt szanáltam ki...Ahogy előttem is írják, a termék külleme is igényes. 02-es szín perfekt, alig valami kell az alaphoz, kiadós "cucc". Videoblog bejegyzés alatti kommentben találtam amúgy, mint alternatív termék. eBay-ről szereztem be. Sokáig elég lesz, de gondolkodom még egy vételén.Mentőautó színű lányok: van megoldás :)

2015.05.07. 16:52

Tág pórusok

Hát én is megrendeltem, hála a drogériás fényekért, szükségem volt az alapozóm világosítására. Gondoltam ebay, kínai, hát ki tudja milyen lesz, de basszus, leesett az állam. Szép, dombornyomott papírdobozban érkezett, én nagyon meglepődtem, teljesen igényes már kívülről is. Magával a termékkel sincs bajom, én a 2-es, ivory white árnyalatot rendeltem, igen világos féle, pont arra való, hogy világosítsak. Szépen összedolgozható másik alapozóval. Megérte az árát:)