Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
anonymous
Segít eltávolítani a szennyeződéseket, mitessszereket és a felesleges zsírt az orról. Nagylevelű csodamogyoró kivonatot tartalmaz, mely segít összehúzni a pórusokat.
2020.01.12. 10:14
Ajándékba kaptam, de biztos nem venném meg ezek után. Lehet én használtam rosszul, de nekem semmit se csinált az orromon. Eleve, ha ilyen könnyű elrontani (hogy fújjam rá a megfelelő mennyiségű vizet?) tényleg vacak termék már bocsánat. Cserébe irtózatosan büdi volt, olyan poshadt sárgadinnye szagú.
2020.01.09. 15:29
Meglepő módon hatásos volt és bevált. Ebayes rendelés mellé kaptam, nem vártam semmi komolyat, főleg a véleményeket látva. Aztán egyik este rávettem magam, hogy kipróbáljam. Szépen kitisztította a pórusaimat, bár nekem zárt komedóim alig vannak, inkább csak tág pórusok, kikandikáló "kukacocskák". Nem volt nehéz feltenni, leszedni, nem irritált, zavart, csak max büdös volt. Ha máskor kapnék ilyet, azt is örömmel használnám, de még azon is elgondolkodtam, hogy beszerezzek párat.
2019.11.22. 07:12
Teljesen hatástalan, nehéz leszedni , nyomot is hagy maga után, de azt amit ígér, nem teljesíti
2019.07.04. 08:33
Viccből kipróbáltam egyet, amit ajiba kaptam Krémmániás vételhez. Nem vártam tőle csodát, mert ismerem fiatalkorom tapaszait. Na, azért a fájdalomra nem voltam felkészülve, amit a lehúzása okozott. Majdnem az orrom hegyéig le tudtam szenvedni, de ott már annyira fájt, hogy leáztattam. Az orrszárnyakból kiszedte a mitesszerek tetejét, de ennyi. Látszólag és ideiglenesen összehúzta a pórusokat.Pézkidobás kategória.
2019.03.08. 18:54
Ajándékba kaptam. Erős illata van. Na nem, ez inkább szag. Mint valami ragasztó. Levétel után is éreztem a bőrömön. Nem illeszkedik jól. Viszont keményre szárad. Valami pihéket kiszedett, de mást nem. A pórusméretet nem csökkentette. Azt, hogy szárítani fog, tudtam. Alaposan hidratálni kell utána. Maradt 1-2 fekete folt levétel után, de még sminklemosó sem kellett hozzá, vízzel is simán lejött.
2018.07.22. 15:53
Ha legközelebb ajándékba kapom a rendelésem mellé, akkor sem fogom elhasználni, mert még a pihéket sem húzta le, annyira erőtlen, viszont szépen beleragad a pórusokba. Egyszerűen szerintem ezek az orrtapaszok nem működnek, csak jó játék, de haszontalan.