Sminkek szemre

4.2
Hozzáadva 2020.11.03.by

kitkat.0810

2 g

A szettben két különböző színű púder, egy applikátor és 3 különböző formájú sablon található a tökéletes szemöldökhöz.

2024.08.08. 14:11

Maga a termék jó, tartós felapplikálva, a csomagolás rémesen, bosszantóan gagyi. Sokan írják, hogy az ecset nem jó benne, nekem pont hogy bevált, szép vékony vonalat tudok vele húzni, pont jó a puhasága, úgyhogy azt szoktam használni. A sablonokat nem használtam, én csak a természetes szemöldökömet szoktam vele erősebbre színezni alkalmi sminkhez. Erre nekem tökéletes. A tokja miatt adok 4 csillagot, mert tényleg lehetne egy tök jó kis kompakt cucc, helyette büntetnek ezzel a műanyag bliszterrel, ami egyébként ideiglenes csomagolásnak is szörnyű, de hogy hónapokig-évekig (akár) naponta szenvedjen vele az ember, hát köszi szépen...! 🤣😏

2023.10.16. 09:32

A sablonok miatt esett erre szemöldökporra a választásom. Egyik sem vált be. A benne lévő ecset durva és kemény. Ki sem mertem próbálni. Végül a porok sem tetszettek. Felvíve túl meleg volt a sötétebbik rajtam. Tehát arra amire szánták nekem nem vált be. De a világosabb színt már elhasználtam szemhéjpúderként. A sötétebben is van már egy mélyedés. A csomagolása nem túl praktikus, és meg is repedt. Tehát szemhéjpúderként bevált, de nem ezért vásároltam.

2022.08.19. 20:10

nagyon regota ezt hasznalom, kb. evente kell ujravennem a termeket, pedig szinte mindennap hasznalom. en mindket szint hasznalom, “osszekeverem” es ugy kapom meg a tokeletes szinem. nekem egyaltalan nem kenodik el, nem mozdul el, pedig nem szoktam fixalni, es egy por termekrol van szo. a szine, es a tartossaga miatt is nekem 5*🤩

Utoljára szerkesztve: 2022.06.10. 17:06 - 2022.05.14. 22:27

Update: oké...nem. Tiszta pattanás lett tőle a szemöldököm körüli bőr. A színe se az igazi. Pénzkidobás, ennél jobbak vannak még a catricenél is.Ez a púder konkrétan már attól eltűnik, ha ránézek. Szerencsére tetoválva van a szemöldököm, de néha használok rá port, hogy ráerősítsek kicsit. Nagyon sajnálom azokat, akiknek ezzel kellene szép szemöldököt alkotniuk, nekem nem menne a tetoválásom nélkül. A színe miatt kap néhány csillagot. Amire vettem, arra nekem elmegy, ad egy kis extra színt pár órára, már feltéve, hogy egyáltalán nem nyúlok hozzá.

2022.03.29. 13:39

A két szinte ugyanolyan szerintem. A hozzáadott kefét már ki is dobtam, az is nagyon olcsó és rossz féle, a csomagolás is elég olcsó, mondjuk ennyiért nem vártam sokat. Nem a legjobb de ennyiért megfelel.

2022.02.07. 13:22

Az itteni vélemények alapján többet vártam tőle. Eleve az egyik szín teljesen felesleges... mondjuk erre magamtól is rájöhettem volna, még a megvásárlása előtt. A kefe túl merev, felszántom vele az egész anyagot, ami amúgy is rettenetesen porzik.