Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Gabriella92
Többfunkciós BB Krém 6 az 1-ben
2018.05.31. 11:26
Annyira örültem amikor megvettem de sajnos nem tartott sokáig az örömöm, leizzadtam magamról!
2017.11.05. 20:18
Na, számomra az volt a tökéletes pénzkidobás. Az Eveline termékekkel jók a tapasztalataim, de ez szörnyű.
2017.02.07. 21:34
Ez volt az első BB krémem. Amikor megvettem, alig vártam, hogy kipróbálhassam. A világos árnyalatot vásároltam meg. Az állagával, illatával nem volt problémám. De a színe... Szörnyű sárga árnyalatú lett az arcbőröm. Számomra nagy csalódás volt. A kukában landolt.
2016.12.04. 22:12
Nagyon sotet szinu a vilagos aranyalatu is, es nagyon vakolatos allagu es kinezetu az arcon. Nem vallt be.
Utoljára szerkesztve: 2016.07.05. 15:31 - 2016.07.05. 11:27
Ennek sokkal sűrűbb, nehezen eldolgozhatóbb állaga van, mint a kék tesójának (ami egyébként a kedvenc BB krémem, sajnálom, hogy már kb. sehol sem látni), nehezebbnek éreztem, mint a másikat, ennél fogva nem is szerettem annyira, ráadásul mindkét árnyalata elég sötét, még a nyári bőrszínemhez is. Mondjuk valóban fedett, és hidratált is, de nagyon zavart, hogy nehéz eldolgozni (pedig nem vagyok béna gyerek, legalábbis nem sminkelés terén :D), és a kéket sem tudta letaszítani a trónjáról. :D
2016.05.17. 14:12
Teljesen megvagyok vele elégedve, azt tudja, amit egy BB krémnek tudnia kell. Én télen-nyáron használom, és nem zsíros, nem is szárít, és én kellemetlen illatot sem érzek. Érdemes alapozószivaccsal felvinni az egyenletesebb hatás érdekében. Nekem a sötétebb árnyalat van meg, szerintem ár-érték arányban kiváló termék. Az Eveline termékekkel eddig csak pozitív tapasztalataim voltak!