Testápolók

Garnier Ambre Solaire Napozás Utáni Frissítő Hidratáló Spray

4.4
Hozzáadva 2011.10.31.by

sigreti

Kaktusz nutrifalvonokban gazdag összetétele bizonyítottan csillapítja a bőr szomjúságát, és szabályozza vízháztartását, E-vitamin tartalmának köszönhetően a bőr puha és bársonyos lesz.

2020.08.07. 20:05

Leégett bőrre szerintem kevés, mindennapi hidratálásra tökéletes, arra viszont elég drága.

2020.08.03. 12:29

Nálam ez teljes kuka. Csak úgy hívom, hogy "Halottnak a csók". Az én bőrömön abszolút nem szívódott be, de olyan szinten, hogy befújtam magam az egyik oldalamon, lefeküdtem aludni 1-2 órára, és mikor felkeltem, pont ugyanolyan volt, semmi de semmi nem szívódott be. Napozás utáni már lebarnult bőrre biztos jó fújogatni, ha valakinek ez kell ennyi pénzért, de a leégett bőrrel az égvilágon semmit nem csinál!!!! Ha lehetne, nullást kapna. A férjem más bőrtípus, de pont ugyanez a véleménye. Szégyelljék magukat érte, az egész termékcsaládtól elvette a kedvem. 100x jobb napozás utáni cuccok vannak, harmadáron.

2019.07.14. 17:16

Jó kis termék. Nem csak napozás után, hanem csak úgy, reggelente is szoktam használni. Gyorsan beszívódik, jól hidratál, de a komolyabb szárazsághoz kevés. Napozás után kismértékben nyugtatja a bőrt. Nem irritál és finoman visszafogott az illata.

2018.08.06. 11:56

Én csak csodaszernek hívom.Ha tudom,hogy megsütötte a bőrömet a nap,de még a pirosságon kívül nincs más tünet,azonnal befújom vele,és másnapra csodaszépen bebarnul a felület.Ha durvább égésről van szó,azt is képes redbetenni,ha időben el van kapva,akkor nem is hólyagosodik fel!! Hűsít,nyugtat,az illatáért pedig rajongok

2014.03.19. 18:45

Amikor napozás után bekenem, érzem, hogy szinte iszik a bőröm, annyira jól hidratálja. Tökéletesen beszívódik pillanatok alatt, könnyen kenhető, tetszik, hogy fújós. Az illatát imádom. Nem hámlottam le egyáltalán és enyhítette az égés érzését is. A piros részek gyorsan bebarnultak és regenerálódott a bőröm. Kellemesen hűsít.

2013.06.22. 16:02

Tökéletes! Gyógyít, hamar beszívódik és mámoros az illata! Újra venném, de horror ára van :(

Piactér

Több mutatása