Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Garnier Ambre Solaire Naptej Érzékeny Bőrre SPF 50

Hozzáadva 2011.07.25.by

magnes

2021.04.13. 19:03

Egyik kedvenc, évekig csak ezt vettük nyárra. Hamar leégek, de ezzel bekenekedve bármilyen rétegben vámpír vagy hulla árnyalatot vett az amúgy is elég világos bőröm.

2020.12.06. 16:30

Vagy ezt vagy egy masik fajtajat hasznalja a csalad de egyenlore nem talaom a tobbit de ez is nagyon jo szerintem.

2018.06.08. 12:18

Nem szerettem. Hatalmas kiszerelés, klasszik naptej, nehéz krém, a bőrt zsíros , masszív réteggel vonja be, ami izzadsággal, porral keveredve csak még durvább.. Arcra nem is merném kenni, mert mintha lemeszeltem volna magam, illetve biztos kihozna egy-két pattanást is..Az biztos, hogy a naptól véd, ezzel leégni szerintem lehetetlen, így igazából arra jó, amire kitalálták, de szerintem manapság ennél több is elvárható egy naptejtől.. Fontos, hogy a bőr levegőhöz jusson, ne tömítse el a pórusokat, ne olyan legyen ,mint egy vakolat. Ezért a három csillag.

2018.06.01. 08:53

Érzékeny bőrre nagyon jó,jól véd,de elég sűrű a textúrája,arcra nem használnám. Viszont ha ezt használom egyáltalán nem égek Le.

2017.12.13. 10:17

Nagyon sűrű krém, de a az édesanyám és a párom is nagyon hamar és nagyon könnyen leég. Strandolásnál szoktuk használni és ott nagyon jól bevált. Én is az arcomat azzal kenem be illetve a vállaimat mert nagyon könnyen leég nekem is.

2017.08.08. 10:09

Leégni nem égtem le, pedig szoktam, szóval eddig jó. De. A 200 fokban nem engedte a bőrömet lélegezni, így bár 20 év alatt egyszer sem voltak nagyon pattanásaim, most borzalmas az arcom. Ruhára rámegy, semmilyen hatalom nem hozza le.