Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Száraz/Extra Száraz Bőrre (régi)

4.2
Hozzáadva 2021.10.15.by

WZ

Hidratáló krém a száraz bőr igényeire kifejlesztve, melynek tokaji aszú, szőlőmagolaj, körömvirágolaj, shea vaj, B5 provitamin és E-vitamin tartalma hatékonyan gondoskodik a bőr hidratálásáról.

2021.10.10. 15:39

Úgy különösebben semmi változást nem éreztem a bőrömön, nem lett se jobb, se rosszabb, de az illatát egyszerűen imádtam. Valami mást fogok kipróbálni, de biztos vagyok abban, hogy újra veszem majd egyszer.

2021.04.12. 18:37

az illata nekem bejön :) de háát... olyan fura krém, a száraz és vízhiányos bőrömmel nem sok mindent csinál. mikor felkenem, olyan fullasztó érzés, mintha nem lélegezne alatta a bőröm... aztán fél óra múlva ugyanúgy ott vannak a száraz foltok az orrom mellett... próbáltam nappalra / éjjelre felkenni, de a hatása nekem csalódás. de azért elkenegetem, közepes, 3*

2021.02.04. 06:58

Nem lesz újra vevős, rossznak sem mondanám. Az illata fura volt, száraz bőröm van, alapból nincsenek pattanásaim, de ettől lettek. Rákentem a fejenre és aznap kijöttek. 😂 Nekem túlzsírosított vagy nem is tudom.

2020.10.22. 19:47

Szerettem, jól hidratál. Illata először kicsit fura volt, meg kellett szokni, de utána már imádtam. Szeretek kísérletezni különböző krémekkel, nem szoktam többször ugyanazt a terméket venni, de ezt szerintem ezt mégis újra fogom venni.

2020.07.15. 19:24

Jajj de örülök, hogy megtaláltam ezt a termékcsaládot! Ez volt belőle az első krémem, azóta van több más is, nem csalódtam egyikben sem. Érzékeny bőröm tökéletesen viseli ezt a krémet, semmi bibi, szépen beszívja, illatát is nagyon szeretem!

2020.06.07. 19:38

Akkor próbálkoztam vele, amikor bebolondult az amúgy zsiros bőröm, és inkább kiszáradt. Imádtam az illatát, de csipte a szemem hiába nem kentem aköré. Valamint piros foltjaim is lettek tőle.