Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
nagyorsolya78
A naptej erős védelmet biztosít a gyermekek érzékeny bőrének igényeire szabva. Könnyen kenhető, gyorsan felszívódik, nem ragad. Könnyű és hidratáló formulája antioxidáns vitaminokat tartalmaz. Az A,C és E vitaminok segítik a bőr természetes védekező rendszerét. Panthenol és antioxidáns tartalma nyugtatja a nap által igénybevett bőrt és segíti megerősíteni ellenálló képességét. Könnyen kenhető, gyorsan szívódik fel és nem ragad.
Parabén, illatanyag és színezék valamint állati eredetű összetétel mentes termék. Víz-, homok - és verejtékálló tulajdonsággal rendelkezik. Fotostabilitása magas az erős napfény elleni szűrőknek köszönhetően, melyek hosszan megőrzik védő képességüket a napsugárzással szemben.
2023.07.24. 11:21
Nyaralás alatt a patikában ezt sikerült vennem. A 4 éves kislányom egész testén jött ki tőle a kontaktekcéma. Sajnos utólag esett le, hogy retinyl palmitate van benne, ami fényérzékenységet okoz. Senkinek nem ajánlom, 4600 Ft ment a kukába.
Utoljára szerkesztve: 2021.08.24. 16:24 - 2021.08.24. 16:23
Nagyon nem jó! Csípi a szemem, ha napközben véletlen beledörzsölöm, és fehér darabokban lepereg, már akkor is mikor rakom fel!
2021.07.28. 07:04
Jo aron, nagy kiszereles, konnyen beszivodik es hatasos. Jol hidratal is, szerintem teljesen megeri.
Utoljára szerkesztve: 2021.07.13. 21:27 - 2021.07.13. 21:25
lepereg rólam, hozzá se érek a bőrömhöz, és úgy is esik le darabonként. ez az első naptej, ami ilyet csinál, de fúj, soha nem veszem újrabeszívja a bőr, legalább fehér foltot nem hagy, ezért a +1 csillag, mert az összes többi igen, pedig ebbe denat. alkohol sincs. de hát ettől meg az egészet rossz viselni, mintha hámlana a bőr
2021.06.10. 13:32
Ezt használtuk tavaly nyáron a kisfiam bőrére, sosem égett le a napon. Könnyen beszívódik, kb 2-3 óránként strandon újrakentem. Idén is vettem.
2021.05.14. 14:40
Az arcomra használom ezt a krémet! Nagyon bevált, ragacsos érzet nélkül felszívódik! :)