Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
amyherczeg
Az antibakteriális formula szalicilsavval és fehér agyaggal segít megelőzni a pattanások és miteszerek kialakulását. A cink szabályozza a felesleges faggyútermelést.
2020.09.28. 07:54
Nem rossz, csodát nem kell várni tőle, de egyrészt megnyugtatja az arcomat, másrészt puhábbnak érzem tőle
2019.11.19. 13:10
Elhasználtam mimdkét részét. Semmilyen hatást sem éreztem de még azt sem hogy sokkal puhább lenne az arcom utána, sőt kijöttek tőle a pattanásaim. Két pozitivuma hogy olcsó és sok van benne, kb ennyi csillagot is ér
2019.01.10. 16:03
Kipróbáltam, jól esett az arcomnak, de semmi extrát nem érzek - egyelőre. Folyamatos használat mellett remélhetőleg ez változik. Ár-érték persze szuper!
2018.02.18. 08:56
Kellemes illatú, frissitő érzést ad, nem száritja ki a bőrt es nálam úgy vettem észre használ.
2017.12.20. 09:06
Fél éve küzdök a hormonális pattanásaimmal és fehér comedoimmal. Ez volt az első fegyver, amit bevetettem, de akkor (önmagában) nem működött a dolog. Valamennyit segített, de aztán ugyanolyan rossz lett a helyzet. Később elkezdtem használni az Aknemycint és a Differint, de ezektől sem múltak el a kis genyók 3 hónap után sem, pedig közben a koreai arcápolási rutint is bevezettem. 1 hónapja véletlenül megláttam ezt a maszkot a Rossmannban, és gondoltam, megint kipróbálom. Fura, de csodát tett az arcommal. Lefekvés előtt szoktam felkenni egy adag felét (heti 3-4x), majd a hegekre/maradék patira Bioderma Cicabiot kenek, és ezt követően hidratálok. Nem tudom, hogy a két termék közül melyik milyen arányban hat, mindenesetre nagyon sokat segítettek. Gyulladt pattanás már egyáltalán nincs az államon (csak ha nem bírok magammal, és kikaparok egyet-kettőt), és a fehér comedoim is csak néhányan maradtak. De amúgy nem mindenkinek válik be. Több ismerősömnek is ajánlottam, az egyikük arcán inkább rosszabb lett a helyzet, illetve volt, akinek kipirosodott és fájt tőle a bőre.
2017.05.10. 18:29
Nagyon szupi kis cucc:) A T-vonalamon használtam csak, illetve az orr melletti résznél, ahol tágabbak a pórusaim. Jól mattít, és mondanom sem kell, halványabbak lettek azok a fránya pórusok. Finom az illata és egyáltalán nem szárít..persze ez is sokkal több használatra elég, mint 2. Újravevős, zsíros bőrűek vegyétek!