Hajfestékek

3.9
Hozzáadva 2017.01.04.by

strawberry92

48 ml + 72 ml + 60 ml

A Casting Crème Gloss egy ammóniamentes tartós hajszínkrém, amely látható és ragyogó árnyalatokat, fényes csillogást nyújt a haj számára, és optimálisan fedi az őszhajszálakat.

1985 Ft-tól
Vásárold meg külső partnereinktől.

2024.12.21. 16:26

Hát ez szörnyű....nem tudom hány liter vizet használtam el és még mindig jött ki a festék... kétszer is hajat kellett mosni plusz két öblìtès, balzsamozás megint öblítès de a végén már feladtam. A vadszilva árnyalatot választottam a sötétbarna hajamra. Szerettem volna valami picit extrább színt és ez jó ötletnek tűnt. Biztos az is lenne, csak nem ezzel a hajfestékkel. Aki teheti, inkább válasszon bármilyen másikat. Soha egyetlen hajfestékkel nem jártam még hasonlóan sem, csak ezzel. Ja, és hullik is tőle a hajam...

Utoljára szerkesztve: 2025.02.23. 15:20 - 2024.09.22. 20:34

910 Fehér csokoládé Selymes haj a végeredmény, egész szép világosra fogta be a hajam, de az ősz hajszálakkal ennek a festéknek is meggyűlik a baja. Mivel ez is hamar kikopik a hajamból, így még mindig keresem az igazit.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.23. 15:21 - 2024.09.16. 11:07

Évek óta használom. Nem érzem, hogy roncsolná a hajamat és tökéletesen fed.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.23. 15:22 - 2024.06.26. 10:21

A 300-as szép feketére fogta be az egyébként világosbarna hajam. Egyszerű befesteni vele a hajat és a balzsam nagyon széppé teszi a hajvéget. A színe tartós és szépen kopik.

2024.04.26. 20:28

A 400as az ősz hajszálakat egyáltalán nem fedte be, a hajam többi részét viszont feketére festette… ennél még az olcsó palette is jobb, abból a 4es tényleg barna és tökéletes az őszfedése is.

Utoljára szerkesztve: 2025.02.23. 15:22 - 2024.04.15. 09:13

Azért szeretem ezt a hajfestéket, mert tényleg kevésbé roncsolja a vékonyszálú hajamat, mint a többi. Tényleg szép fényt varázsol a hajam valamiért kedveli. A színekkel van csak annyi gondom, hogy elsőre mindig sokkal sötétebb lesz , mint , amit a kép mutat. Szóval ott látszik, hogy nem igazán professzionális. De otthonra szerintem, ha nem akarsz nagy változást, akkor megfelelő.

Piactér

Több mutatása