Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
zsoficza
A tökéletes luxus folyékony korrektor a szem alatti karikák, kisebb bőrhibák elfedésére. Hatóanyagainak segítségével bőre feltöltődik élettel, az arca visszanyeri egészséges ragyogását. Felvitel után azonnal, látványosan fejti ki hatását. 3 árnyalatban kapható.
2017.09.29. 14:13
Először felkenve jól működött, majd nagyon sok mitesszert és aknét okozott. Az én bőrömön sajnos nem működik.
2017.04.05. 08:56
Imádtam ezt a korrektort, de most már csak natúr termékeket használok!
2016.08.23. 06:25
Igazából azon termékek egyike, amiket tényleg gyakran használok. A tökéletestől persze messze van, de ezerszer jobb mint amiket eddig használtam. Pozitívum a színválaszték (rózsaszínes árnyalatok, amik először talán sötétnek tűnhetnek, de felkenve gyönyörű nekem a 02 van meg), jó a fedése (főképp szem alatti karikákra, de elszíneződésekkel is elbánik), illetve tartós (és tényleg!!). Viszont: az összetétel távol áll attól a natúr vonaltól, amire mostanában rászoktam és nem könnyű viselet, nem az a nagyon maszkos, de nem is az a semmit nincs rajtam érzés. Összefoglalva, látványra mesés (nem ül bele a ráncokba stb.), nyárra viszont nehéz.
2016.07.08. 11:45
Zseniális. Először dobtam egy hátast az árától, soha a büdös életben ennyi pénzt ki nem adtam volna egy korrektorra, ha nem próbálgatom végig szinte az összes drogériást és nem csalódom szinte mindegyikben. Egy olyanra szerettem volna beruházni amiben nincsen "de" meg "ha"... (Jó, kivéve az ára.) Nem ül bele a ráncokba, megfelelően fedi a nem gyenge karikáimat, de nem csinál belőlem agyonvakolt vámpírt. Nagyon sokáig elég a kis tubus és olyan jó érezni rajta a minőséget a sok gagyi után... Soha másikat, csak ezt.
2015.11.27. 19:05
Tökéletes korrektor. Minden bőrhibát nagyon jól fed,és az apró ráncokban sem ül meg a korrektor.
2015.03.13. 09:09
Nagyon szeretem ezt a korrektort, a szem alatti karikáimra szoktam használni. Könnyen lehet vele dolgozni, nem ül meg a ráncokban. Azért kap csak 4 csillagot, mert azért teljesen nem tünteti el őket.