Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
bendee91
Szilikonos sörtéi pont olyan távolságra helyezkednek el egymáshoz képest, amik közé nem férnek el a festékcsomók. A festék így annyi rétegben vihető fel, amennyiben csak szeretnénk, sőt napközben gond nélkül újraigazítható. A kefe kialakítása hajlított, így pontosan követi a pillák vonalát. Az eredmény szépen elkülönülő, dús pillák, csomók nélkül.
2025.03.04. 13:00
Évek óta mindig visszatêrek hozzá,pedig lelkes kísérletező vagyok. Valóban nincs drámai hatás,ellenben elegánsan kiemel. Nem ragad össze,nincsenek póklábak és simán bír kenődés,potyogás nélkül 12 órát
Utoljára szerkesztve: 2024.10.13. 10:43 - 2024.08.28. 14:03
Az árához képest elég soványka a teljesítmény. Nagyon száraz, több réteg kell hogy látszódjon is belőle valami. Pozitívum hogy tartós, nem kenődik, de ez még így sem újravevős.
2024.07.23. 10:52
Kevés festéket visz fel, alig látszik valami, ha felkenem, 2 rétegben sem elég. Persze nem csomósodik, mert nincs minek... Úgy tudom elhasználni, hogy 2. rétegként másik spirált használok.
2024.06.12. 11:23
Én is az itteni jó vélemények hatására vettem meg. Annyira kevés anyagot visz fel, hogy semmi sem látszik a pillákon. Tényleg nem tudja eldönteni az ember, hogy vajon beszáradt-e vagy alapból ilyen. Miután szinte semmi sem látszik a száraznak tűnő festékből, így még vagy 2-3 réteg szükséges, ahhoz, hogy látványos legyen. Pozitívuma, hogy gyönyörűen íveli a pillákat (csak kell hozzá idő, hogy látszódjon is). Nap végéig helyén marad, könnyen lemosható.Őszintén szólva nekem nincs türelmem 3-4 réteg felviteléhez, nem fogom újravenni. (És azért az ára sem semmi.....)
2024.02.23. 16:14
Az itteni jó vélemények hatására vettem meg. Annyira kevés terméket visz fel, hogy nem tudom eldönteni hogy beszáradtat kaptam, vagy a termék ilyen. Notinorol vettem, nem tudom más boltban is hasonló-e a helyzet, de egy matricát azért rakhatnának rá, hogy tuti nem volt-e belemászva, hiába webshop. Egyébként semmi extra, ezt a jóval olcsóbb spirálok is ugyanúgy tudják. Pandásodom néhány óra után, de szinte nem volt még olyan spirálom ami kitartott volna, úgyhogy ezen nem lepődtem meg különösebben.
2024.02.22. 09:01
Biztos, hogy erre valaki azt mondaná, hogy száraz, mert nem az a nagyon folyós szempillaspriál, de én pont ezért szeretem. Nem ragad össze-vissza, szépen szétválasztja a pillákat, tartós, természetes, szép az eredmény. Mondjuk emiatt szerintem nagyon nagy pillákat nem lehet vele csinálni, de valamennyire építhető.