Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
I Made It! I Love It!
Bársonyos textúrájú, intenzív ajakrúzsok ceruza formában.
10 árnyalatban kapható
2019.01.12. 02:07
Túlságosan krémes és elkenődik a száj szélén, de egy kis púderrel lemattítva egész jó, a színek is szépek
Utoljára szerkesztve: 2018.11.26. 12:51 - 2018.11.26. 12:46
Eddig csak az 'in with coral' fantázianevűt próbáltam még, de annyira megszerettem, hogy most tervezek további három színt rendelni belőle. Gyönyörű színe van, nyáron imádtam viselni, de még most, a borúsabb napokon is felkenem néha, feldobja a hangulatom a maga különlegesen üde árnyalatával. Nem igazolódott be a sejtésem a szárító hatásával kapcsolatban, ugyanis egyáltalán nem szárít jobban, mint más rúzsok vagy rúzsceruzák, és csak minimálisan ül bele a ráncokba. A tartósságát átlagosként jellemezném. Engem a hegyezés sem zavar, ugyanis nem kopik belőle látványosan több ezzel a megoldással, mint amennyi a "hagyományos" társaiból fogy a használat során. Végül, de nem utolsósorban pedig ki szeretném emelni a termék nagyon kedvező árát (1.150 ft-ért már hozzá lehet jutni).
2018.05.18. 15:16
630 Nude Perfection-t próbâltam ki, akciósan féláron vettem. Szerintem ennyi pénzt meg is ért, de teljes áron nem venném meg. Kicsit szárít, de csodàs színe van és egy mozdulattal fel lehet vinni. :)
2018.05.17. 14:25
Dm-ben le volt árazva,így két színben is megvettem,az egyik a minimalist ami egy világos rózsaszínes enyhén csillámos,a másik a keep it classy ami egy sötétebb lilás-pinkes.Mindkettő szépszín,de kicsit nekem furcsa az ize,és szárít is.Én önmagában nem használom csak szájkontúrnak vagy folyékony rúzsok alá,mert így jobban bevált.Vannak ennél jobb rúzsok is,de végül is nem bántam meg hogy megvettem,bár eredeti árát szerintem nem éri meg de így leárazva ennyit megért.