Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Maybelline Colossal Volum'express Smoky Eyes Szempillaspirál

4.3
Hozzáadva 2022.03.24.
10,7 ml

Nagy kefefeje szétválasztja, és intenzíven fekete színével bevonja a szempillákat. Már egy rétegben jól fed, és ellenállhatatlanná varázsolja a tekintetét.

2024.09.16. 10:37

A valahavolt legjobb szempillaspirál. Már nem is tudom, hogy hány éve használom.

2024.08.10. 07:16

Nagyon könnyed kis szempillaspirál, nem visz fel sok festéket. Szépen hosszít és dúsít, viszont lehetne feketébb.

2024.04.15. 07:29

Mindig elcsábulok az újdonságokra, de rá kell hogy jöjjek hogy nekem ez a kedvenc szempillaspirálom. Szép fekete színe van, könnyű vele szépen spirálozni, könnyen le lehet mosni, kedvező az ára, sokszor akciós Rossmannban is, és nem szárad be a 3 hónapos használati idő alatt amit szempillaspirálokhoz ajánlanak.

2024.04.03. 09:18

Szipiszupi. Vastagabb festékes, így sok réteget nem bír el, de szépen szétválaszt-hosszít, nagyon látványos. Utóbbi évek új kedvence lett. Nem kenődik, könnyű lemosni.

2024.03.31. 21:34

Csak azt használom évek óta. Engem iagazából a kefe része ami nagyon bejön.

2024.02.22. 09:41

Majdnem mindent tud, ami a leírásában fel van sorolva: gyönyörű szempillákat varázsol, már egy rétegben is, és egyébként én annál többet nem is szeretek belőle felvinni, mert nagyon sok festéket felvesz a keféje, és hajlamos összeragadni, csomós lesz. Emiatt nem szeretnék pontot levonni, mert egy rétegben tényleg tökéletes. Nem irritálja a szememet és nagyon könnyű lemosni. Szuper ár-érték arány