Sminkek arcra

3.7
Hozzáadva 2017.06.15.by

wishes

5 g

Különleges pigmentekkel ellátott pirosító az intenzív színekért. Könnyed textúra, amely életteli ragyogást kölcsönöz arcodnak egyetlen mozdulattal.

4 árnyalatban kaphatóak

2023.06.11. 12:26

Sajnálom, hogy már szinte lehetetlen beszerezni, nagyon szeretem, kedvenc pirosítóm. Kevés is elég belőle, így sokáig kitart, természetes hatású, és nekem a doboz megoldása is nagyon tetszik, jól záródik. Megpróbálom külföldről berendelni.

2020.10.14. 11:01

(Árnyalat: Coral Fever) Nagyon szép, fényes árnyalata van, de óvatosan kell vele bánni, mert elég pigmentált. Ez az egyik kedvenc pirosítóm.

2019.09.09. 09:40

Hát elszórakoztam egy 5-10 percig mire rájöttem,hogy nyílik.... Pink Amber színben vásároltam meg,mert tetszett a színe. A világos bőrön jól mutat,természetes hatása van.Viszont szerintem nagyon kemény és mivel erősen bele kell nyomni az ecsetet ezért porzik is. Nem hiába nem szeretem a maybelline termékeket... Mindig megprobálom hátha megkedvelem,de majd nem mindig csalódás a vége.

Utoljára szerkesztve: 2019.08.14. 07:44 - 2019.08.13. 09:59

Nem is tudom, miért vásároltam meg, talán mert fogyóban volt az előző pirosítóm és épp ő került elém a polcon?Egy fakó, nude rózsaszín, piszkos rózsaszín (így tudnám leginkább meghatározni a színét) Pink Amber árnyalatot választottam. Nem túl pigmentált, amit nem is bánok, mert inkább belemártogatom az ecsetet a tartóba jó párszor, minthogy túlzásokba essek az arcomon.A doboz kinyitása feladta a leckét az első alkalommal, de aztán rájöttem, hogy ez amolyan tolóajtós megoldással működik. :) Egyébként nekem az egész kiszerelés olyan „fapados”.Most nyáron a bronzerrel együtt használom az arcomon, meglepő módon egész jól teljesít egy munkanapot, annak ellenére, hogy nincs alatta alapozó.Kicsit számomra is olyan érdes, szemcsés hatást keltő, de ebből semmit nem érezni és látni az arcomon.Igyekszem elhasználni, mert nem rossz termék, azonban a tetszésemet valami miatt mégsem nyerte el. Biztosan nem fogom újravásárolni. Többet érdemelne, de nekem csak 3*-os.

2019.05.25. 09:09

Nekem egy babarózsaszín árnyalatban van meg, maga a szín gyönyörű, de a pigmentáltsága elég rossz... jó ha építhető egy pirosítí, de az nem, ha 5 percig kell kenni, hogy egy minimális színt adjon... maga a doboza nagyon ötletes, hogy elcsúsztatósan lehet kinyitni.

2019.04.13. 22:02

Tauz Nóra hatására vettem meg, mert ő nagyon sokat emlegeti ezeket a pirosítókat (Pink Amber és Cosmopolitan árnyalatokban) a videóiban, mint kedvenc drogériás pirosítóit. Dm-ben bóklászva nem találtam a Maybelline állványon, ellenben ott figyelt 2 db Pink Amber a kiárusítás című állványon. Gondolom megszűnik, mert sehol nem találtam már. Főleg a Cosmopolitan érdekelt volna, de sebaj, elhoztam a ránézésre semmilyen színű Pink Ambert. A panben nagyon furcsa színe van, kb. mint egy sötétebb púder. El sem tudtam képzelni, hogy fog ez rajtam mutatni. 1900 Ft-ról volt leárazva 899-re, aztán a kasszánál közölte az eladó, hogy ez csak 399 Ft. Nagyon megörültem, kár, hogy más árnyalatban nem találtam belőle. Itthon felrakva az arcomra nagyon meglepődtem. Gyönyörű, természetes színe van, egyáltalán nem bőrszínű. Nehéz vele túlzásba esni, nem lesz egy ecsetvonással bohócarc. Bármilyen színű sminkhez el tudom képzelni, annyira univerzális színe van. Sok pirosítóm van, köztük high end márkák (Hourglass, Tom Ford, Mac stb) de azon kaptam magam, hogy mostanában őt használom legszívesebben. Elég tartós is, 5 óra elteltével még láttam az arcomon, ami nálam nagyon jó teljesítmény. Ha kivonják a forgalomból nagyon sajnálom, mert igazán jó kis termék, megvenném több színben is.