Dezodorok
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Nivea Protect & Care Deo Stift

Hozzáadva 2024.02.22.by

siss

NIVEA Protect & Care Izzadásgátló Stift ápoló összetevőkkel és a NIVEA Creme egyedi illatával. 48 órás izzadásszabályozás és gyengéd NIVEA ápolás. Bőrbarát hatása bőrgyógyászatilag igazolt. Rendkívül gyengéd a hónalj érzékeny bőréhez.

• 48 órás izzadásszabályozás
  • Értékes NIVEA Creme összetevőkkel és illattal
  • Rendkívül gyengéd a hónalj érzékeny bőréhez
  • Etil-alkohol mentes
  • Bőrbarát hatása bőrgyógyászatilag igazolt.

2024.06.06. 07:38

TÖKÉLETES - volt. :( Sajnos már nem lehet kapni, az új verziója pedig minősíthetetlenül rossz.

2023.10.02. 21:12

Az egyik kedvencem volt ez a deo, ha nem a legfőbb kedvenc, viszont 1-2 hónapja nem találok egy boltban sem, még a többi niveás deo stift dizájnja is megváltozott. Néha vettem e helyett pearl soft illatút, az jelenleg is kapható új csomagolásban , de szerintem rettenetes lett, teljesen más illat, szinte tolakodó. Nagyon fog hiányozni ez a nivea stift, de így ez egy újabb ok, hogy természetesebb izzadásgátlóra váltsak, mivel a spray-ket nem vagyok hajlandó használni a környezetszennyező-károsító mivoltuk miatt. Azért titkon bízom benne, hogy nemsokára visszaköszön valamelyik boltban.

2023.08.30. 11:14

Fújós verziót is szeretem, kellemes illatú és hatásos.

2023.08.10. 17:00

jó illata van,de én sajnos izzadok tőle és a fekete ruhát is befogja :(

2023.08.10. 15:07

Az abszolút favorit nálam. Imádom az illatát, nem izzadok mellette. Jó állaga van, bár estére kicsit csomósodik.

2023.04.14. 18:56

Nem rossz, de nem a legtökéletesebb számomra a védelme. (Sajnos elég izzadékony vagyok.) Az illatát viszont nagyon szeretem. Az az igazi "niveás" illata van, ezért is vettem meg. Az állagát is szerettem igazából.