Hajápolók

Pantene Pro-V Instant Repair Spray

4.5
Hozzáadva 2019.03.28.by

motorosvicus

Azonnali hajregeneráló spray. Alaposan rázza fel a flakont, majd középhossztól permetezze a hajára! Nedves és száraz hajon egyaránt alkalmazható. Ne öblítse le.

2018.08.14. 09:03

Fésülésnél sokat segít a gubancokat kibontani.

2018.05.03. 20:06

Egy flakonnal használtam el. Ha hasonlítanom kellene a kategóriájában fellelhető termékekhez, akkor kifésülés és táplálásra inkább GlissKur Oil Nutritive, viszont az Elsevé Double Elixirt toronymagasan előzi. Feltűnőbben táplál mint a GK és sokkal puhább volt tőle a hajam, de kevésbé bizonyult tartósnak a hatása. Csak azért 4 csillag mert az etalon a GK.

2018.04.15. 10:45

Vastagszálú-göndör hajamra kimondottan csak mosás után jó, ha szárazon használom, csak ront a helyzeten :/ Imádom viszont az illatát és tényleg olyan, mintha a fodrászomtól jönnék el minden mosás után. Ritkán látom már csak a polcokon, így maradok az olajos termékeknél!

2018.02.27. 18:50

Pillanatnyi 'segítséget' ad csak a hajnak. Nagyon gyorsan elmegy a hatása.

Utoljára szerkesztve: 2017.12.15. 17:37 - 2017.12.15. 17:36

Ezt a terméket akkor használom ha már fénytelen a hajam. Olyan az illata mintha a fodrászszalonból léptem volna ki, és úgy is érzem magam.

2017.09.24. 17:05

Szerelmes vagyok az illatába, ha nem másért ezért tuti újra veszem, most az Aquás kistesóját használom, de annak az illata nem az igazi. Főleg száraz hajra alkalmaztam, hogy finom friss illata legyen ha nem volt időm hajat mosni, illetve hajformázáshoz is használtam ha esetleg elfeküdtem a frizkóm. A hajamnak is biztosan jót tett mert nem száraz seprű szerű a vége. Szóval maximálisan 5 csillag :)