Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
apolka
Gél-lotion állagú, könnyű hidratáló anti-aging hatással és olyan speciális összetevőkkel, amik felveszik a harcot a pattanások, tág pórusok ellen. Azonnal hidratál, erősíti a bőr természetes védőrétegét, és ellenállóbbá tesz a környezeti károkkal szemben is.
2023.08.26. 13:40
sajnos egyet kell értsek az előttem szólókkal. azt gondoltam, hogy egy PC hidratálóval nagyon nem lehet mellényúlni, max nem jön be annyira, mint más társai, de sajnos nagy csalódás volt. drága, és szerintem rontott is a bőröm összképén. ár-értékarányban nem éri meg, nagyon drága, cserébe alig hidratál, zsírosít, eltömíti a pórusaimat, és emiatt jobban is látszódnak. nem fogyott el, de lehet nem is fog...
2023.03.23. 17:29
Kukacosodik kb. mindennel, egy tularazott tomeny paszta, furan rossz allaggal. El nem tudom kepzelni, hogy nyaron, reggel felkenve milyen erzes lehet, de valoszinuleg borzalmas, mert telen estere se jo. Eletemben nem vartam ennyire, hogy elfogyjon egy kremem, a kozelebe se megyek tobbet, 2 csillag csak az inci miatt jar es azert mert rosszat nem csinalt. de jot se.
2023.02.14. 07:50
Borzalmas. Nem hidratál kellően, minden szerummal osszeveszik, osszerantja a bőröm, pattanasokat csinál. Na ne már, ennyi pénzért meg főleg...
2022.10.15. 19:44
Nagyon szeretem. Eddig két tubussal használt am el belőle. Nagyon szép bőrképet csinál. A "gél lotion" állagot nem nagyon értem, mert azért ez szerintem egy testesebb krém. Csak este használom, van egy érdekes (talán dohányra?) ra emlékeztető illata de nem zavaró. Egyetlen hibája az ára es hogy gyorsan fogy.
2022.07.26. 07:32
Könnyed, szilikonos hidratálókrém. A pumpás fejjel könnyen adagolható, bár én csak utazó kiszerelésben vásároltam meg, így nem tudhatom, hogy hosszabb használat alatt nem tömődik-e el a pumpa, mint ahogy az előttem szólok írták. Nyári, melegebb napokon elegendő hidratáltságot ad, viszont a téli, hűvösebb, kevésbé bőrbarát időszakban ez a termék számomra nem elegendő, még a kombinált bőröm számára sem.
2022.06.28. 18:07
Nekem nagyon bejött ez a krém, nyaranta szoktam elővenni, mert nagyon könnyed állaga van, a kombinált bőröm pedig nagyon szereti. A színén nem lepődtem meg, ez egy C-vitamint tartalmazó krém, számítottam rá, hogy nem lesz hófehér.