Kézkrémek
Lelőhely: Online

Paula's Choice Resist Ultimate Anti-Aging Hand Cream SPF30 + Antioxidants (régi)

2.3
Hozzáadva 2014.01.21.by

horzso

• Pajzs a kéz leégése, az öregedés, és a barna foltok ellen.

• Kíméletes, széles spektrumú védelemmel (magas védelem) rendelkező ásványi hatóanyagokat tartalmaz.

• Antioxidánsokkal véd az öregedés jelei ellen, és serkenti a kollagén termelést.

• A kéz puha, sima, és tökéletesen hidratált lesz, megakadályozza a bőr kiszáradását, így a kéz fiatalabbnak tűnik.

100% illat- és színezőanyag-mentes.

Kiszerelés: 50 ml

2014.01.21. 15:51

Elég sok mintát kaptam belőle a rendeléseimhez. Elkenegettem, de akkor sem venném újra, ha töredéke lenne az ára. Éjszakára semmiképpen sem elég (mondjuk a fényvédő miatt gondolom, nappali használatra szánták), viszont sajnos napközben is elég gyengén teljesít a hidratálás terén. Könnyen beszívódik, de a rengeteg szilikon miatt szárazabbnak érzi az ember lánya a kezét krémezés után. Lehet, hogy a kéz öregedésén rendszeres használat mellett segít, de azért az sem lenne hátrány, ha hidratálná is a kezet, mert anélkül azért nehéz fiatalosan tartani a kacsókat. Az egy pontot is azért kapja, mert a fényvédő jó benne. És mindezekhez képest nagyon durván túlárazott.

2013.01.12. 15:53

Teljesen átlagos kézkrém, sok pénzért.

Utoljára szerkesztve: 2012.07.28. 08:57 - 2012.03.02. 18:33

A rendelésem mellé kaptam ajándék mintában, ez 3 alkalomra volt elég. Könnyű, jól kenhető kézkrém, enyhe fehér réteget von a kézre. Különösebb hidratáló hatását nem tapasztaltam, de kellemes érzés volt használni. Inkább nappalra való, egyrészt a fényvédő miatt, másrészt mert száraz kézre éjszakára kevés, főleg télen.Hosszú távon valószínűleg hatásos a kéz öregedése ellen.