Sminkek arcra

RdeL Young BB Korrektor

2.7
Hozzáadva 2021.07.14.by

kincsö

3 az 1-ben BB korrektor innovatív applikátorral. Azonnal és láthatóan csökkenti az arcbőr hibáit, pírját, emellett E-vitamin tartalmának köszönhetően ápol és hidratál.

2 árnyalatban kapható

2018.01.24. 16:40

250Ft-ért jutottam hozzá, ennyit bőven megért. Nem fed tökéletesen, de azért használható.

2017.07.08. 10:45

A szemem alá használtam, de nekem nem nyerte el a tetszésemet. Nem lehet eldolgozni, maszkos és beleül az apró ráncokba. Nem dobtam ki,de csak azért, hogy legyen tartalékban, ha elfogy a jobb fajta korrektorom.

2016.12.27. 21:01

Az elején azt hittem szeretni fogom, de már megváltozott a véleményem. Mikor felviszem a szemem alá, ragadós és eldolgozhatatlan lesz. Foltokban megmarad pár helyen, nem tudok vele mit csinálni :( Nekem nem vált be..

2016.11.28. 14:49

Nem túl folyékony, inkább krémes állagú, ettől nem egy könnyű termék, nekem a szem alatti területre kicsit túl sok, maszkos, nem annyira lehet eldolgozni. Két árnyalatban lehet kapni, nekem a világosabb van meg, de szerintem még így is kicsit sötét erre a területre, nem tud világosítani. Más területeken próbálom kihasználni (pöttyök, foltok - inkább a pöttyökön működik).

2016.11.05. 15:35

Szem alá jó ez a korrektor. Ecsettel tökéletesen fel lehet vinni és egésznap ott is marad ha fixáljuk.Nem ül bele a ráncokba. Nekem a végén lévő kis szivacs aplikátorral nem lett szép a végeredmény. Mellesleg szemhéjpúder alapnak is jó. ;)

2016.03.16. 22:07

Szeretek kísérletezni, gondoltam kipróbálom ezt a korrektort. Leárazáskor került hozzám a legvilágosabb árnyalata 519 Ft-ért. Sajnos én nem vagyok vele megelégedve. Nekem nem fed eléggé illetve miután lealapoztam az arcom és a bőrhibákra teszek ilyen korrektort, elkezdi csípni az arcom, egy idő után elmúlik ez az érzés.