Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
jkrisztie2
2015-ös nyári limitált kiadás
A kifutók világa inspirálta, a nyári trendet meghatározó, Rita Ora dögös stílusát közvetítő kollekció 6 káprázatos pasztell és 6 ragyogó, feltűnő színt tartalmaz.
2019.11.16. 13:28
Két rétegbe kell felvinni és kb. 3-4 napot bír, nagyon szépek a színek, de negatívum hogy nagyon lassan szárad
2019.06.17. 07:13
322-es szín van meg. Már nem tartós, nem fed szépen, nem szép a színe.
2019.05.28. 22:26
880 - Port-A-Loo-Blue árnyalatban van meg, ami itt a képen is látható. 1 rétegben is szépen fed, gyorsan szárad, nekem elég tartós is volt, kb. 5 napot simán bír pattogzás nélkül.
2018.12.23. 11:28
Imádom a színeit, ezenkívül igen tartós, ha két rétegben viszem fel. Gyorsan szárad.
2018.10.19. 18:16
Nagyszerű körömlakk, a legeslegnagyobb kedvencem! :) A Rita Ora körömlakkok egytől egyig szuperül pigmentáltak, elég 1 réteget felvinni a teljes fedésért, és nagyon tartósak. Nyáron, rendszeres strandolás mellet is kitartott 1 hétig a körmömön. Egyáltalán nem pattog le, csak szépen kopik a köröm végénél. Megfelelően előkészített körmökön pedig szuper tartós. 5* :)
2018.10.17. 18:14
Vélemény szerint nagyon tartós és nagyon jó színei vannak. Én mindenkinek ajánlom.