Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
apolka
Multi aktív védőkérm minden bőrtípusra SPF20-as védelemmel. Többfinckiós krém átfogó védelmet biztosít káros környezeti hatások, stressz ellen.
Speciális növényi összetevői: tavirózsa, paradicsom kivonat, homoktövis, argán olaj, shea vaj,
2019.08.09. 08:02
Greenpeel kezelés után kaptam a csomag részeként. Végül ezt a krémet használtam egész télen és nagyon megszerettem. A téli időszakban a fűtés miatt gyakran szárad ki a bőröm és húzódik, viszont a krém remekül hidratált. Ráadásul elég kiadós, nekem majdnem fél évig kitartott. Fogok megint rendelni belőle.