Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
anonymous
Intenzív hatás a problémás bőrre (pattanás, mitesszer). A bőrpír és a bőrirritációk csökkennek, illetve elmúlnak. Erősen bőrnyugtató hatású. A faggyúmirigyek működését szabályozza, és megakadályozza a bőr zsíros fényének kialakulását. Nem komedogén.
Utoljára szerkesztve: 2023.08.08. 09:37 - 2023.08.08. 09:34
A legjobb hidratáló, amit az erősen zsírosódó, T-vonalban mitesszeres bőrömre használtam. Nem zsírosít, de mégis jól hidratál és nagyon hatékonyan kezeli a gyulladásokat és a tág pórusok is kisebbek lesznek a rendszeres használata mellett. Ezen kívül az egyik legnagyobb előnye, hogy már néhány nap után is látható és érzékelhető a jótékony hatása. Ma már a korom előrehaladtával napi szinten más jellegű ápolást igényel a bőröm, de egy-egy stresszesebb időszakban ha véletlenül ismét problémásabb a bőröm, mindig előveszem ezt a krémet. Anno a kozmetikusomon keresztül vásároltam meg a 125 ml-es "professzionális" kiszerelést, és napi kétszeri használat mellett, majd' egy évig elég volt, így 10-12 hónapra lebontva már az ára sem annyira borsos.
2023.01.07. 17:23
A legjobb krém, amit valaha használtam a bőrömre.Ha lehetne, 10 csillagot adnék neki.Húzósnak tűnik az ára, de ebből egy borsószemnyi kell, tényleg nem több. Szóval sokáig elég.Valóban szabályozza a faggyúműködést, és közben nem szárit túl.
Utoljára szerkesztve: 2018.11.11. 17:03 - 2018.11.11. 17:02
Mintám volt belőle. Nagyon jó kis krém. Szintén estére használtam, mert elég nehéz az állaga. Kicsit zöldes-sárgás színe van. Másnapra puhább, szebb a bőröm. Meg merem kockáztatni, hogy enyhíti a pattanások utáni hegeket is. :) Viszont kár, hogy ilyen drága. :/