Tedd láthatóvá a benned rejlő fényt! MAC Strobe újdonságok
keresztesivett
Balzsam a száraz, igénybevett hajra:
2013.07.22. 22:27
Finom illatú, puhává, könnyne kifésülhetővé teszi a hajam. A fekete színű és e közül egyértelműen ez nyer!
2013.03.13. 17:43
Tényleg jó balzsam, csak nem a samponjával együtt, mert az borzalmas...A balzsam finom illatú, nem ragad tőle a haj, könnyen fésülhető, de a fejbőrre nem szabad kenni, nekem legalább is ez a tapasztalatom, mert iszonyatosan viszket tőle a fejbőröm.
2013.02.24. 19:29
Nagyon jó balzsam, puhává, kifésülhetővé teszi az én rút töredezett hajamat is, csak mióta barátom is elkezdte használni, gyorsan elfogy. :(
2013.01.08. 10:06
A sampont próbáltam simább és puhább lett a hajam tőle.Könnyebben fésülhető balzsam nélkül.Hátrány hamar zsírosodik tőle egy mínusz.Nagyon intenzív fura illata van.
2012.12.14. 13:30
Kellemes illata van, szép puha lesz tőle a hajam. Ha pakolásként használom akkor jobb eredményt produkál.