Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
vikocca
Speciális ápoló formula sárgarépa kivonattal és E-vitaminnal, ami biztosítja a bőr intenzív és hosszan tartó hidratáltságát, és szép mélybarna színt kölcsönöz. Az UVA / UVB szűrő védi a bőrt a leégéstől, és az innovatív Radical Control Komplex zöld tea kivonattal a szabad gyökök ellen is védelmet biztosít. Mindemelett megelőzi a napfény okozta bőröregedést és ráncosodást.
2019.07.02. 17:51
Csodás illatú, könnyű állagú naptej, könnyen eloszlatható és azonnal, maradéktalanul felszívódik. Alacsony faktorszáma ellenére nagyon jó fényvédő, és csodás színt lehet vele elérni még az én hófehérke bőrömön is. Ami a legérdekesebb tulajdonsága, hogy magas alkoholtartalma ellenére nemhogy szárítja a bőrt, hanem kifejezetten bársonyos és puha tőle még az egész napos strandolás után is. Szuper termék.
Utoljára szerkesztve: 2018.06.10. 13:50 - 2017.11.13. 13:25
Update:Megtörtént. Kivonták a forgalomból. Gyilkos hangulatomban vagyok...I-MÁ-DOM! Ez a legjobb naptej a piacon. Nem ár-érték arányban elmegy, hanem tényleg ez a legjobb.Mióta megvan, csak ezt használom, már tavasztól, a kezdetektől. Szőke vagyok, viszont a bőröm könnyen barnul, és a 20 faktorosok mellett semmi színem nem lett. Ezzel a CSODÁVAL viszont gyönyörű színem lesz, nem égek, hanem barnulok. Egész napos strandolás, kirándulás, kertészkedés mellett (nyilván újrakrémezés mellett) sem égtem le egyszer sem.Jól kenhető, nem túl zsíros, az az igazi retro naptej illata van.Csak ajánlani tudom, kenterbe veri a sokkal drágább neves termékeket.
2017.07.31. 15:17
Ez a naptej valami hihetlenül jól véd! Mióta ezt használjuk, nagyjából egyszer sem égtünk le, és barnulni is sikerült vele.
2017.07.25. 08:07
Félve vettem meg, nehogy sárgás színt adjon, de ez egy remek termék!Noha én előtte felviszek egy erősebb védelemmel bíró naptejet ezt még rákenve elképesztő a hatása!Abszolút hatásos, a barnulásom sokkal intenzívebb, próbáljátok ki, nem fogtok csalódni!! :)
2017.07.19. 14:23
Legjobb naptej. Én nekem elég ez az alacsony védelem,olyan jó bőröm van szerencsére h az életben nem égtem le,de még csak meg se pirultam. Tényleg segíti a barnulást,bronzos hatású lesz a bőröm. Kicsit ragad,de sebaj. Illata is szuper, ára annál is jobb
2017.07.11. 10:04
Beszt naptej evör. De most komolyan. Én utoljára óvódás koromban tudtam barnulni, azóta szerintem csak fakulni tudok a napon (nem vicc, a leégés utáni hámlás alatt dettó fehér vagyok). Na itt jön a képbe ez, meg az, hogy még kb. az emberáldozatot nem próbáltam a barnulás érdekében (ha viszont kivonják a forgalomból, sort kerítek rá). A hiperfehér bőrömnek (kék szemű vagyok...) elsőre öngyilkosság lenne, de ha előtte Dr. Kelen 30 faktoros bronz naptejével kicsikarok magamból egy negyed árnyalatnyi barnulást, utána már elő sem kerül más, csak ez. Rágyúrok még egy kis karotin tablettával, és az eredmény magamhoz képest egy elég masszív barna szín. Mivel hajlamos összefogni mindent, nekem meg fehér bikinim van, ezért még a bikini felvétele előtt bekenem magam, és hagyom 10-15 percig felszívódni, így már nem vágja tönkre. Leégnem még nem sikerült vele, de tény, hogy nem is küzdök a pofonért, rendszeresen újrakenem. Ami viszont teljesen meglepett, hogy napozás után ha lezuhanyzok, egyáltalán nem kell testápolót használnom. Olyan a bőröm utána, mintha már bekrémeztem volna, ennek meg külön örülök, mert amúgy napozás után olyan száraz szokott lenni, mint a jóféle tapló. Naszóval drága dm, le ne állj a gyártással, mert a kardomba dőlök. :)