Testápolók

4.8
Hozzáadva 2016.05.31.by

Niomi

2014-es karácsonyi limitált kiadás

Ünnepi cukormázas alma illatú testvaj

• selymessé és puhává varázsolja a bőrt
  • vajas textúrával
  • Méltányos Közösségi Kereskedelemből származó sheavajjal készült
1990 Ft-tól

2018.03.16. 12:24

Karacsonyra kaptam, azota probalgatom. Az illata nekem a tegelyben es felkeneskor nagyon eros, tul edes, de aztan a boromon mar kellemes. Hidratalas, allag, kenhetoseg mind a body shop-tol megszokott szint, tehat nagyon jo, sokaig eleg a nagy kiszereles.

2016.05.13. 08:19

Itt Krémmánián sikerült jó áron lecsapni rá sok-sok várakozás után, és nem bántam meg, mert egyszerűen isteni! Az illata, az állaga, mind-mind szuper, főleg a kezemre használom, mert extra száraz szokott lenni, de már pár nap után is tökéletesen rendbe hozta. Sajnálom, hogy limitált, mert simán újravenném megint.

2016.04.26. 12:21

most fog elfogyni, még karácsonykor vettem, mert megtetszett az illata. Jól hidratál, kellemes illata van és nagyon illik a kedvenc parfümömhöz is :)csak azért kap 4 csillagot, mert nekem a kókuszos a kedvenc TBS illatom

2016.03.23. 10:03

Teljesen oda vagyok az illataert!!! Jol apol, viszonylag hamar be is szivja a borom. Vettem ket nagy dobozzal is rogton. Nem bantam meg 😊

2016.03.08. 07:54

Először nagyon műnek találtam az illatát, de amint magamra kentem, valami csodálatos, remek, roppanós, édes-savanykás zöldalma illat lett belőle. Állagra a lágyabb kivitelű vajak családjába tartozik, ám ápolóképessége hozza a szokásos színvonalat. Egy pár alkalom után nagyon megkedveltem a használatát, és mivel nem kifejezetten karácsonyi illat, tavaszra is nagyon jó lesz. Nem a kedvenc illatom a TBS vajak közül, de szerintem megérdemli az 5 csillagot.

2016.03.02. 20:29

Jó minősègű de van valami nagyon fura mű az illatában az alma mellett