Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Lelőhely: The body shop márkaboltok

The Body Shop Vineyard Peach Barackos Testvaj

4.5
Hozzáadva 2017.11.23.by

annapanni

50 ml és 200 ml

Limitált kiadás

Testvaj könnyű barackos illattal száraz és normál bőrre.

1990 és 5490 Ft-tól

2023.02.21. 09:24

Ez volt a kedvenc testvajam, kár hogy nem vettem belőle anno többet. Sajnos már nem forgalmazzák. Azóta is hiányolom azt a finom barack illatot.

2022.04.27. 14:15

Mennyei barackillata van, a legjobb és legélethűbb, amivel eddig találkoztam. Egészen addig tökéletes, amíg magamra nem kenem, mert a távolról is érezhető kellemes barackillat mellett megjelenik egy zöld, *fű*szerű illatjegy is, ha egészen közelről megszagolom a bőrömet. Nagyon akartam szeretni, mert a hidratálása is jó, de a zöld illatjegy miatt nem újravevős :(

Utoljára szerkesztve: 2019.08.06. 20:50 - 2019.08.06. 20:48

Isteni illata van! Könnyen beszívódik, hidratál, nem ragacsos. Belopta magát a szívembe, kár hogy limitált kiadás volt. Ez után muszáj új illatot szereznem, az epressel szemezek.Sajnos borotválkozás után kipattogok tőle, de szinte mindentől (a neutrogena intense repair-je az egyetlen, ami nem irritálja a frissen borotvált bőrömet).

2019.06.30. 19:07

Az illata mennyeinek tunt, ezert esett ra a valasztasom. Azonban testre kenve teljesen mas. Mar nem az a gazdag, ledus barack illat, amire szamitottam, olyan mu az egesz. Elhasznaltam, de nem veszem ujra. Vannak jobb termekei is. Mint testvaj, a megszokott gazdag apolast nyujtja, akarcsak a tobbi.

2018.10.11. 20:02

elképesztő illat, és a body shoptól elvárható minőség. Az ára valóban borsos, de nekem lassan egy éve megvan...

2018.08.16. 12:46

Olyan jó lenne ha valaki feltalálná végre azt a testvajat, ami teljesen beszívódik és marad sikamlós a bőr utána, de sajnos ez sem olyan. Szuper az illatam nagyon jól hidratál, de csúúúszik.