Sminkek arcra

Tonymoly Crystal Light

4.6
Hozzáadva 2013.02.10.by

wishes

Egy highlighter mely csodálatos fényt kölcsönöz bőrödnek. A benne található méz puhává és hidratálttá varázsolja a bőrt, míg a kristály-víz, Ametiszt-, gyöngy-, korall- és turmalin por oly ragyogóvá teszi a bőrt, akár a gyémánt. Mindez arany-pink vagy pink-ezüst színekben, hogy minden sminkkel harmonizáljon a bőröd.

Kiszerelés: 10 ml

2020.11.04. 21:52

Pigmentfoltok

A rózsaszinűt rendeltem meg az ebayről kb. 1 éve.Ritkán nyúltam érte de csak azért mert olyan szép és nem akartam, hogy elfogyjon. Így naggyából kitartott egy évig, de nincs sok benne, ha naponta használtam volna legfeljebb 1 hónapig lett volna elég. A terméknek nagyon szép hűvös rózsaszín árnyalata van. Semmi glitter vagy csillám.Sajnos nehéz beszerezni... de ez nem von le a termék minőségéből.

2019.01.11. 19:22

Pirosság (rozacea)

Mindkét árnyalat megvan, a rózsaszínt picit jobban kedvelem, a bőröm színéhez ez jobban passzol, az arany árnyalatút odaadtam a testvéremnek.Szeretem, mert épp elég ragyogást ad az arcnak. Nem vagyok az a nagy highlighter fan, szóval nekem már ez is szuper extra csillogás. :D Kifejezetten jó illata van, és könnyen lehet vele dolgozni.Nem vásárolnám újra, mert nem szoktam sűrűn highlightert használni, de aki szereti a kicsit természetesebb de még mindig intenzív ragyogást, annak abszolút ajánlom! :)

Utoljára szerkesztve: 2017.09.26. 19:53 - 2017.09.26. 19:24

Kombinált bőr
Egyenetlen bőrfelszín

A pink verziót birtoklom és.... Imádom, imádom, imádom! Számomra ez A HIGHLIGHTER. Ugyanis nem csillogó, nem csillámos, hanem vizesen fénylő, jeges hatású. Ecsettel nagyon könnyen eloszlatható, tartós, gyönyörű, nem hivalkodó. Mégis úgy fénylik (nem csillog!), mint egy befagyott tó jege, vagy mint a tündérkönny, vagy a tükörjég. :-D Azt várom egy highlightertől, hogy ha rászáll egy szúnyog/légy netán pillangó, akkor seggen csússzon Afrikáig. Azt viszont nem szeretném, ha a Holdról is látszana a csillogása/csillámlása a fejemnek. :-D Hát ez a kis csoda mindezt tudja. Nagyon szeretném az arany színűt is beszerezni, bár ez még eddig nem sikerült. Nagy szerelem nekem és 1000 csillag!

2016.05.05. 11:17

Kombinált bőr
Tág pórusok

Háát... Nem mondom, hogy rossz de nem is jó. Nekem a fénye nem elég, nem túl intenzív, nem találtam még olyan ecsetet amivel sikerült felvinni, csak szivacs vagy az ujjam. Viszont tökéletes dupe-ja a Benefit high beam-nek! A csomagolása gyönyörű, meg az ára is nagyon jó, így plusz egy csillag.

2015.09.17. 16:09

Normál bőr
Túlérzékenység

Kezdem érteni ezt a highlighter dolgot. Ő nekem az első (igen, tudom ez hogyan hangzik), és szuperül teljesít (ez a mondat így még bizarrabb).Nagyon jó illata van, nekem viszonylag sokáig fent is marad, bár a kánikula nem a barátja. Barnább bőre az arany verziót ajánlom mindenképpen, nekem is ez áll jól. Nagyon szépen élénkíti az arcot, sokkal kevésbé látszom tőle olyan fáradtnak, amilyen valójában vagyok. :)) Én ajánlom, nekem bevált!

2014.11.09. 19:24

Száraz bőr

Megtaláltam a tökéletes krémes highlightert! :) Kézre pöttyentek, onnan viszem fel finoman. Nagyon szépen eldolgozható, nem túl sok, de mégis látszik, és iszonyat cuki! Már csak a tökéletes por állagú highlighteremet kellene megtalálnom :)