Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Szőrtelenítők
Lelőhely: Drogériák, hipermarketek

Veet Supreme Essence Szőrtelenítő Krém

3.3
Hozzáadva 2012.04.03.by

pocok

A Veet Supreme Essence illóolajokat és bársonyos rózsaillatot tartalmaz,hogy a láb hidratált és lágyan illatos maradjon szőrtelenítés után.Az új formula nem ragad, és olyan selymes és hatékony, hogy még egy vékony réteg (legalább 2mm) is  csábítóan simává varázsolja bőrét 3 perc alatt.

2020.03.11. 20:06

Ha egy picit tovább marad fent irritálja a bőrt. Büdös, de ha lemosóm tusfürdő semmi nyoma. Nagyon szépen leszedi a szőrszálakat.

2019.06.16. 05:48

Kinyitottam, tényleg nincs erős vegyszer szaga. Erősebb szőrszálak is vannak a lábamon, kíváncsi voltam ezekkel hogy bánik el. Könnyen felvihető 3-4 perc után leszedett minden szőrt, puha lett a bőröm. Nem pirosodott ki és nem is csípett. Most 2 nap után sincs rajtam kipattogzás vagy bármi bőrhiba. Kíváncsi leszek mennyi idő után kell majd újra használni?

2019.05.12. 12:22

Joy napok. Még jó hogy 1 dbot vettem belőle. Miután leszedtem iszonyat kipersegett a lábam tőle. És a szőrt is csak felét szedte le. Soha többet nem vennem újra. Inkább borotva !

2017.12.09. 13:56

Csak arcra és bikinivonalra használom. Szépen leszed mindent, puha és selymes bőrt hagy, több idő telik el, mire visszanőnek a szőrszálak mint a borotválás után. Kicsit büdös, de maximálisan meg vagyok vele elégedve, újra is fogom venni.

2017.05.17. 14:21

Nagyon selymessé és puhává teszi a lábamat szőrtelenítés után. A tartóssága olyan mint egy átlagos szőrtelenítő krémnek.

2016.11.29. 09:17

A szőrszálak nagy részét leszedte, de nem az összeset...ráadásul még büdös is és a bőrömet is irritálta, csípte. Néha alig jön le egy pár darab szőrszál.