Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
horzso
Ápolja, puhíthítja, és védi az ajkakat. Bőrnyugtató rózsakivonatot tartalmaz. Parabén-mentes.
Kiszerelés: 4,7 ml
2017.11.17. 05:41
Ennek a termékcsaládnak minden darabját nagyon szerettem, ráadásul ha jól emlékszem, az áruk is elmaradt a legtöbb vichy termékétől! Finom illat, szuper hidratálás. Abszolút *****
2013.07.04. 20:33
A legjobb ajakápoló, minden tekintetben! Nem zsíros, nagyon könnyű és kellemes illata van.
2013.06.29. 13:03
Nagyon kellemes rózsa illatú, könnyű állagú, jól hidratál és gyógyít, nem olvad olyan könnyen a melegben mint pl. egy Labello. 1500 Ft körül vettem, megérte az árát.
Utoljára szerkesztve: 2015.01.22. 10:13 - 2013.01.29. 22:45
Kellemes meglepetés volt, hogy tartós, de mégsem ragacsos és nem olvad a szájon folyóssá - olyan bársonyos érzés. Érezhetően dolgozik. Felkelésig tart, és kis étkezés után sem kell utána nyúlni. Nem szárít.Szép a kis virág a tokján, viszont az illata lehetne szolidabb.Update: Újravásároltam. Kár, hogy kivonják. :( Eddigi legjobb ajakápolóm.
Utoljára szerkesztve: 2013.01.22. 19:41 - 2013.01.22. 19:41
Nagyon szeretem ezt az ajakápolót, jól hidratál, megnyugtatja a kiszáradt ajkat, kellemes illata van, s enyhe csillogást is ad. Nekem tovább elég, mint a Labello, bár azt is kedvelem. Fő előnye, hogy parabén mentes. Csomagolása tetszetős, egy csillag levonást a lötyögős tartóért kap.
2013.01.18. 17:24
Nem szeretem. A nagyon kiszáradt szájjal nem tud mit kezdeni, de ha valakinek enyhén száraz, arra bejöhet. Átlagos.