Sminkek szemre

3.2
Hozzáadva 2021.04.20.by

andrea.horvath79

7,5 ml
  • maximális tömeget és hosszúságot ad a szempilláknak
  • gondosan elválasztja egymástól a pillákat
  • intenzív színnel vonja be a szempillákat
  • nem kenődik el, nem morzsolódik
  • göndöríti és megemeli a szempillákat
  • kiemeli a tekintetet
10 000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2022.04.28. 11:57 - 2022.04.28. 11:56

Valaha,sok sok évvel ezelőtt használtam egy fekete mini kiszerelést belőle, emlékszem, el voltam ájulva, olyan jó volt. Aztán elfelejtettem, de nemrég megláttam újra valahol és a nosztalgiával vegyes kíváncsiságom miatt megvettem, most barna színben.A csomagolásával, keféjével, színével semmi gond, nekem tetszik, viszont kinyitás után olyan folyós volt a festék, hogy össze-vissza maszatoltam magam, bele kellett tanulnom a használatába. Idővel sűrűsödni kezdett, fél év után pedig a beszáradás határán van(?!). Bevallom, kicsit csalódtam benne. Most is szép, hosszú, dús pillákat lehet vele festeni (főleg, miután elkezd kiszáradni a festék), rajtam tartós a nap folyamán, de nincs meg az a wow hatás. Drága is. Szóval szép volt feleleveníteni egy emléket, de nem fogom újra vásárolni.

Utoljára szerkesztve: 2022.02.23. 15:13 - 2022.02.23. 15:01

Nem használok YSL sminktermékeket, most is csak egy rövid kitérőt tettem. Átlagos külsejű szempillaspirál, semmi extra. A fogása kicsit csúszós. A kefe formája tetszik, jól tudok vele dolgozni, persze ügyeskedni kell a széleken, hogy minden pillát elérjen. (Ebből a szempontból a Dior Iconic Overcurl a legjobb.) A festék maga a nap folyamán nem maszatolódik, nem kenődik, ellenben pereg. A legkisebb érintésre, vagy párás időben megadja magát, ici-pici darabokban jön le. Egyáltalán nem tartós, és ez már abból is feltűnt, hogy nagyon könnyű lemosni. A nagyja vízzel leoldódik, csak egy kis micellás vizes rásegítés kell neki, de kétfázisú, vagy olajos lemosó ehhez teljesen felesleges. Másnap reggel sincs soha nyom a szemem alatt. Black.Brutális. Tényleg műszempillahatást produkál. Legalábbis egy frissen bontott példány, mert felbontás után rohamtempóban kezd beszáradni. A nevében benne van, hogy műszempilla hatás, de azt azért nem gondoltam, hogy ennyire betartja. Igérnek manapság fűt-fát... Ez ível, hosszabbít, dúsít, vastagít, mindent IS csinál. De nekem ez már túl sok. Elég nagy szemeim vannak, és ezzel már úgy nézek ki, mint egy ártatlan őzgida, egy búgóhangú dizőz és egy túlsminkelt bártáncosnő keveréke. Burgundy. Színes szempillaspirálom utoljára kb. húsz évvel ezelőtt volt, egy sötétkék, szerettem is. Azóta csak feketét használok, ez volt az első, és valószínűleg az utolsó próbálkozásom. Óriási a különbség a fekete és a burgundy változat között. Ennyit számít a szín. A fekete egy húzásra is nagyon látványos, ez a burgundy viszont több rétegben is sokkal visszafogottabb. Sose lesz olyan brutális műszempilla hatása. Szerencsére. A szín maga egy hideg bordó, majdnem fekete. Olyan, mint körömlakkban a Chanel Rouge Noir. Feltéve csak annyi látszik belőle, hogy valamitől más. Nem gyengén pigmentált, rossz minőségű fekete, és nem is sötétbarna. Szépen kiemeli a zöldeskék szemem színét, és ad egy ici-pici, titokzatos pluszt. Ez az egy tetszik benne, amúgy minden más szempontból felejtős. A feketét azonnal elajándékoztam, a burgundy-t még elhasználgatom, de többet az YSL felé se nézek. Gyenge kettes.

2022.01.03. 20:01

3 hónapja használom ezt a szempillaspirált és teljesen megvagyok vele elégedve. Nagyon mutatós és óriási pillákat lehet elérni vele.

Utoljára szerkesztve: 2020.03.23. 12:16 - 2020.02.07. 09:53

Frissítve: Sajnos még egy csillagot le kell vonnom, mert egyre rosszabb ez a spirál :(! Mindig 3 hónapig használok egy szempillaspirált, ez az utolsó hónapja, és bevallom alig várom, hogy kidobjam a kukába. Nem lehet vele szépen eligazgatni a pillákat, össze-vissza maszatol, és jól be is száradt a festék. Hatalmas csalódás :(Karácsonyi ajándék magamtól magamnak, nem titkolom, hogy a vásárlásnál ösztönzőleg hatott rám, hogy egy gyönyörű ajándékcsomagban lehetett kapni, egy szép mini rúzzsal összecsomagolva :D Amikor elkezdtem használni, nagyon csalódott voltam, de ahogy előttem írta az egyik véleményező tényleg egyre jobb és jobb lesz ez a spirál. Szépen dúsít, hosszabbít, nem pereg, nem kopik, még egy meleg, párás Miami-ban töltött héten is szépen teljesített, reggeltől estig, egyszer sem kellett korrigálni a sminkem. Viszont ennyi pénzért nem hozza azt a hatást, amit elvárnék tőle, sokat kell bíbelődni a felvitelénél, nem "reggeli munkába rohanás" barát, felvitel közben nagyon elkenődik, sokat kell korrigálni, ez így csak 3 csillag nálam.

2020.01.17. 11:00

Emlékeim szerint régen (kb. 10 éve) ez egy nagyon jó minőségű spirál volt, de most nem találom annak. :( Pozitívumok: hosszabbít, dúsít és van benne festék rendesen. Negatívumok: ragad, helyenként csomósodik, nehezen lemosható és enyhén irritálja is a szemem. Nem értem a kommentekben, hogy x hét után lett jobb valakinek a festék állaga, szerintem ilyen egyszerűen nincs. Millió meg egy spirált kipróbáltam már, mióta megszűnt a kedvenc Bourjois szempillaspirálom (Bourjois Dark Kohl), azóta egyszerűen nem találom az "igazit". 1.000-12.000 Ft-ig bármit próbáltam, mind a kukában végezte. Már most is keresem a következőt, mert ez sem vált be.

2019.04.03. 02:56

Gyenge közepes szempillaspirál., bár ha az árát is figyelembe vesszük, akkor inkább ROSSZ. A márka egy másik szempillaspirálja nagy kedvencem (The Shock), gondoltam, kipróbálom ezt is. Bár ne tettem volna! Elfogultan álltam hozzá a másik spirál miatt, alapnak vettem, hogy ez is biztosan jó, de még így is pár használat után megláttam, hogy mennyire nem az. Szinte semmi volument nem ad, nem választ szét túl szépen, nem tartja meg a szempilláim ívét, amit a göndörítővel csinálok, kellemetlenül folyós az állaga. De ami a legnagyobb probléma: felkenődik a szemöldököm alá pár óra alatt, pedig nem izzadok nagyon, és nincs zsíros bőröm sem. Még az 1000-1200 Ft körüli Essence Lash Princess is jobb spirál, mint ez.Kap két csillagot, mert legalább nem póklábasít és nem csomós.