Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
lovecreams
Krómos-metálos finishű folyékony szemhéjtus precíz applikátorral. Vegán termék.
2 árnyalatban kapható
2019.02.19. 13:17
Változó, hogy mennyire vagyok vele megelégedve, de 3-nál több csillagot semmiképp sem adnék neki. Volt, hogy berepedezett a vonal, miután megszáradt, barátom szólt is érte, hogy kicsit fura a sminkem.. Más alkalommal teljesen jól bírta, de nem a kedvencem. Ajándékba kaptam, és biztosan nem venném meg újra.
2019.01.15. 19:45
Nagy reményeket fűztem hozzá, mert szerintem jók a dm termékek. Alkalomra volt betervezve vele egy konkrét smink, még szerencse, hogy előtte kipróbáltam, hogy milyen. Az állaga nagyon vizesnek tűnt, amikor tusvonalat akartam húzni vele, ezt éreztem. Sehogy sem sikerült egyenes vonalat húznom vele (pedig nagy rutinom van), ezért kellett igazgatni. Hát ahogy próbáltam javítani, maszatolta, szedte le a már fentlévő festéket. Ezután gondoltam, hagyom megszáradni, hátha akkor kezdhetek vele valamit, de ahogy pislogtam párat, éreztem hogy eszméletlenül ragad, nem esett jól a szememnek a pislogás tőle. Vártam még egy kicsit, de aztán már annyira zavaró volt, hogy lemostam.
2018.10.31. 10:01
Arany szinben van meg, keszulve a karacsonyra gondoltam 1-2 sminkhez hasznalom majd. Borzalmas!!! Ragacsos allaga van, raadasul kis gobok kepzodtek benne, ami miatt keptelenseg szepen eloszlatni. A kis ecsettel a mar eddig nagy nehezen felvitt festeket is "felmarom". Egyenes vonalat huzni vele szamomra keptelenseg, pedig mar relative gyakorlott tusvonalhuzo vagyok, annyi a szerencse, hogy mivel viszonylag vilagos szinu nem olyan feltuno. Nem tudom a gyartonak mi volt ezzel a koncepcioja, mert konkretan hasznalhatatlan. Tusvonal-huzasban meg kezdoknek kulonosen nem ajanlom, ugyanis garantaltan az eletkedvuk is elmegy majd ettol a termektol. Egyetlen pozitivum a kialakitasa, ami tenyleg szamomra meglepoen jol kezre all, de ennyi. Lehet csak en fogtam ki hibas termeket, de ilyen szar (bocs a szoert) tussal meg sosem talalkoztam...
2018.10.06. 16:28
Életem egyik legrosszabb "smink terméke" Undoritó állaga van semmit nem lehet vele kezdeni. A szemen pedig ragacsos érzetet kelt. Jónak tűnt mert olyan szépen van megcsinálva a csomagolása.. nagy csalódás.A rúzsaiból viszont volt teszter azok szépek ezért is gondoltam......
2018.09.29. 07:48
3 árnyalatban kapható: rózsaszín, ezüst ès arany. Szép, metàlosan fénylő színek. A rózsaszínt próbáltam ki, rajtam nagyon tartós is volt, de karakterem miatt a matt fekete változatot tervezem inkàbb beszerezni.