Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
seppunkata
Bársonyos, lágyan elterülő finish-sel rendelkező folyékony ajakrúzs, mely elérhető egészen a természetesebb nude árnyalatoktól, a tompított rózsaszíneken, az élénk piroson, a merészebb árnyalatokig.
10 árnyalatban kapható
2020.11.06. 21:59
Going Right árnyaltban van nekem. Nagyon szeretem. Szuperül illik natúr és meleg árnyalatú sminkekhez. Tartós, de nem szárít. Érdemes a gyártó oldalát figyelni, gyakran van ingyen szállítás.
2019.09.04. 11:30
Annyira el vannak ettől ájulva az emberek, gondoltam kipróbálom én is, és a borsos ára ellenére rendeltem egyet. A #Daffodil-ra esett a választásom, szerencsére pont olyan az árnyalata mint ahogyan reklámozták a képeken, szóval nem csalódtam. Állagra tényleg nagyon bársonyos, könnyű érzetű, sokszor el is felejtem, hogy van valami a számon. Ami nekem kicsit fura, hogy már-már annyira krémes és selymes a tapintása, hogy műnek érzem. Mintha tele lenne szilikonnal. (de most néztem, hogy TÉNYLEG van benne szilikon, pedig azt hittem csak hallucinálok)Ha használt már vki szilikon alapú primert arcra, akkor ahhoz tudnám hasonlítani, ugyan olyan selymes "mű" állagú.Egyébként tetszik hogy ennyire kisimítja az ajkaimat, és nagyon szép az összes árnyalat. Egy #NewNude árnyalatot azért még lehet beszerzek, mert az nagyon csábít.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.