Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
tika
Hatékonyságát és biztonságosságát igazolják az allergiás bőrbetegeken végrehajtott tesztek. A legjobb minőségű, bőrgyógyászati hatásuk alapján kiválasztott alapanyagokból készült. Nem tömíti el a pórusokat, víz- és izzadtságálló, nem irritálja a kötőhártyát. Atópiás és aknés bőrűeken tesztelt.
Két színben kapható: normál és világos bőrre.
2013.07.07. 18:17
Ez nagyon bevált nekem, kicsit valóban sárgás, de púderrel korrigálható. Fedése nincs sok, de valóban egységes, szép lesz a bőröm.
Utoljára szerkesztve: 2013.03.19. 11:32 - 2013.03.19. 11:29
Hát használom egy ideje, és vegyesek az érzéseim. Összetevők nagyon jók, puha fincsi a bőröm egész nap, jó az állaga. Viszont a fedése nagyon kevés, szinte alig látszik. Tényleg sárgás a színe, de egy rétegben nem látszik. Mondjuk én nem is próbáltam még több rétegben. Egyébként is korrektorral el tudom tüntetni amit kell. Valóban inkább nevezném színezett hidratálónak. Szerintem hétköznapokra tökéletes, nem tömíti el a pórusokat, hidratál, bőrbarát. Alkalmakra meg úgyis tartósat használok. :-D Azért én egy kis púdert szoktam rakni, mert én mindig fényesedek. 4 csillag de csak mert fedhetne jobban és lehetne rózsaszínesebb árnyalat is.
2013.02.22. 09:43
Sikerült elcserélnem mstindigo-val a Max Factor alapozómat és a csere-bere egyike ez a krém volt! Csak dicsérni tudom, az én bőr színemhez tökéletes és hidratáló nélkül is megállja a helyét! Az eddig használt BB krémekhez képest nincs olajos hatása és nem szárít. Nekem ez előnyös, mivel vízhiányos szárazabb bőröm van. Szóval száraz bőrűek hajrá, ez a krém nagyon jó!
Utoljára szerkesztve: 2013.01.28. 09:12 - 2013.01.28. 09:06
Kipróbáltam, sajnos tényleg sötét, nem is értem, hogy lehet ennyire sötét a világos árnyalat. A Missha Signature 23-ra hajaz, de annál ez egy bronzosabb árnyalat. A Helia-D világos árnyalatához képest, ami most télen passzol nekem, ez jóval sötétebb, de a nyári színemhez jó lehet majd. Fedése nagyon-nagyon enyhe, ezáltal tud igazodni a bőr színéhez, mert a bőr átlátszik rajta, de nem oxidálódik úgy, mint koreai társai. Inkább olyan, mint egy színezett hidratáló. De én télre akartam megvenni, főleg, hogy spf15-el nem megyek messzire nyáron, mivel vékony rétegben jó, ha spf 5 -nyi hatás megmarad. Ezért most is csak egy lehelletnyit sötétít az arcomon, mivel nagyon áttetsző egy rétegben. Viszont építhető, de akkor már sokkal jobban látszik, hogy ez nem az én színem. Ha nem vagyok annyira kritikus, egy vékony rétegben még vállalható most is, mert a különbség nem olyan feltűnő, csak én szeretem, ha a szín tökéletes. A kombinált bőrömre jó, a száraz részeket nem emeli ki, ellentétben a Helia D-vel, viszont nem is annyira fényes a finishe, mint pl. a Misshaé, ami félszatén, szóval nekem ez a része nagyon tetszik, mert nem is csillog tőle a bőröm. Kombinált/száraz bőrre ajánlom, és sötétebb bőrszínre.Összességében tetszik, sajnálom, hogy a világos is igazából sötét. :) Szerintem elteszem nyárra, akkor elég lesz egy lehelletnyi fedés, bár akkor az arcom is zsírosabb, és ebben alig van fényvédő... Összességében 3 pont, mert nem értem, hogy a világos hogy lehet ilyen sötét, mert nem oxidálódik, csak az enyhe fedés miatt tud igazodni a bőrszínhez, és mert 15 SPF semmi nyáron, amikor tudnám használni. 3 pont a könnyű felvihetőségért és ezért a nagyon szép, kombinált bőrt kiegyenlítő finishért jár.
2013.01.22. 14:54
Nekem nincs annyira világos bőröm, mert a napot és a szolit messziről kerülöm, de akkor is a világosabb színt használom. Színre maga a termék olyan, mint egy alapozó, de ha felviszed a bőrre abszolút úgy viselkedik ahogy egy igazi BB krémnek kell, úgy hogy a saját bőr tónusát veszi fel! Még egy pozitívum, hogy abszolút nem szárítja és nem is zsírosítja a bőrt. Én a Garniert ezért kukáztam, mert az hosszútávon elég sok problémát okozott a bőrömnek!Pattanásokkal, miteszerekkel kapcsolatban annyi, hogy nekem pont az ellenkezője történt. Amióta használom én azt vettem észre, hogy tisztább lett a bőröm, abszolút nem érzem, hogy eltömítené a pórusokat.Remélem tudtam segíteni. :)
2012.12.02. 20:49
Imádom! Nagyon jó állaga van, nagyon jól fed és hidratál! Nagyon sok BB krémet kipróbáltam már és végre megvan a legjobb!! Eddig a Garniernek használtam a kombinált bőrre való BB krémjét, de annak olyan alkoholos szaga van, hogy már nem bírtam....mondjuk nem csoda, ha az Alcohol denat a harmadik összetevője... :( Ennek viszont nagyon jó összetevői vannak + anti-allergén! A legjobb! Bátran ajánlom mindenkinek!
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.