Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)

Acnemy Zitcontrol SPF50 Fényvédő

4.7
Hozzáadva 2022.04.22.by

ildiii13

• Ez a könnyed állagú, 50 faktoros fényvédő megbízható védelmet nyújt  az UV-A és UV-B  sugarakkal szemben és segít felvenni a harcot az aknéval.
  • Egyedi formulája cink PCA-t, niacinamidot, quora noni-t és szalicilsavat is tartalmaz, így amellett, hogy védi a bőrödet a nap káros sugaraitól, segít meggátolni a mitesszerek képződését.
  • Az egyedi, Nichosome® nevű fejlesztésnek köszönhetően a termékben található aktív hatóanyagként működő savak tizenkétszeres (!) hatékonyságúak, természetesen anélkül, hogy irritálnák az arcbőrt.
  • Segít a faggyútermelés normalizálásban, és akadályozza, hogy a pattanások helye hegesedve, foltot hagyva gyógyljon.
  • Nem hagy fehér foltot,  gyorsan beszívódik. Nem hagy ragacsos érzetet.
  • Illatanyag- olaj-, állatkísérletmentes-, vegán termék.
  • Nem komedogén termék.

2023.02.27. 12:38

Rengeteg fényvédőt kipróbáltam az évek során,de a legmattabbnak hirdetett terméktől is tocsogott a fejem... 2022.júliusban rendeltem,nemrég fogyott el és 6 hónapnyi használat után kijelentem,hogy nem okoz pattikat,de még komedókat sem,nem hagy maga után ragacsos érzetet,könnyű felvinni és nagyon jól működik smink alá is. Nem csípi a szememet,ami piros pont! Szép összetevői vannak,fontos volt,hogy parfüm mentes legyen,mert érzékeny vagyok rá. Az Innisfree no sebum púderével használom,felkenés után várok 10 percet,kicsit megtapizom a kényes részeket zsepivel,megy rá a saját pamacsával a púder és órákig nem fénylek. Újrapúdereznem is csak akkor kell,ha olajos magvakat ettem vagy alapozó van rajtam. Mindenképp újravevős!

2023.01.27. 13:03

Eddig minden fényvédő túl zsíros volt, de ez bevált és nem lett több pattanásom.

2023.01.25. 09:06

Én szeretem ezta fényvédőt, nagyon jól kenhető, jól beszívódik, nem hagy fehér réteget. A pattanásaimon nem tudom segített-e, de újakat nem okozott. Valóban nem nagyn matt, de én mindenképp sminkelek rá, amit viszont jól bír, nem pereg.