Sminkek arcra

Aden Arc Primer

1 vélemény
Hozzáadva 2021.02.26.by

Vicus

Egészséges ragyogást ad az arcnak, simává teszi a bőrfelszínt, feltölti a pórusokat és a ráncokat, előkészítve a smink felviteléhez. A primer használatával az alapozó jobban tapad, szebben terül és tartósabbá válik. Az áttetsző textúra láthatatlanul kerül a bőrre, gyönyörű matt hatást eredményezve.

Utoljára szerkesztve: 2020.06.07. 09:15 - 2020.06.07. 08:31

Kiegészíteném az adatlapot azzal, hogy már 3000 Ft körül van az ára, és a Helia-D webáruházában kapható. Ráadásul az én példányomra még a "Flawless Beauty" felirat is rá van írva a feliratnál, ugyanakkor a weboldal képén rendeléskor és most is pontosan ezt látom, mint ami ide fel van töltve... szóval remélem, ezt a krémet véleményezem...Először is a bőröm normálnak mondanám, kicsit T-vonalban zsírosodó, de alapvetően rendben vagyok (most már, hála a jó rutinnak). A reggeli rutinban a lemosás után G&G C-Glow és HA light, majd PC Calm Mineral Moisturizer SPF 30 után következett nekem ez a primer.Leárazva vettem, úgy rendben volt az ára. Nem vagyok primerben túl tapasztalt, ez a második ilyen jellegű termék, amit használok. Vegyes a benyomásom, biztosan nem veszem újra. Kellemes az állaga, azt a matt felületet adja, ami nagyon szeretek. Azonban nagyon gyorsan elfogyott napi szintű használat mellett (egy hónapig sem volt elég), amihez hozzájárult, hogy az üveg szerintem botrányos: kb az egyharmada bennemaradt és egyelőre nem jöttem rá, hogy lehetne belőle kikapargatni.Lehet, hogy ez az én ügyetlenségem, de kicsit felhasználóbarátabb kiszerelés azért jó lenne.Alapként elégedett voltam vele, bb-krémet és néha alapozót tettem rá, semmi problémát nem tapasztaltam, egységesített, simított, megkönnyítette az eloszlatást. Nem magyar termék, de a karantén elején egyértelműen azért választottam, mert a Helia-D forgalmazza és őket akartam vele támogatni. De sajnos olyan nagyon ajánlani nem tudom őszintén. Ha utánad dobják, elugorni azért nem kell előle, de összességében közepes terméknek érzem.