Sminkek arcra

Aden Golyós Arcpirosító

Hozzáadva 2021.02.26.by

bogyo28

21 g

Púder ecsettel egyszerűen felvihető bársonyosan puha, tökéletes fedőképességű arcpúder. A sötétebb árnyalatok napbarnított megjelenést biztosítanak.

4 árnyalatban kapható

2015.11.09. 13:59

Imádtam régen, de azóta sehol sem találtam. :(

2015.08.11. 15:49

Szép, természetes, de valóban túl gyorsan kopik :( Az első varázslat nálam is csak addig tartott, amíg 2 óra múlva nem néztem meg magam a tükörben. Egyébként a csomagolása, mennyisége, pigmentáltsága és az ára is tökéletes, de a tartóssága sajnos a béka hátsófele alatt van.

2013.11.12. 10:50

Nagyon szép hatása van a bőrömön(úúúgy megörültem,hogy véééégre egy jó golyós arcpirosító)...viszont miután beérek a munkahelyemre,már nincs is rajtam...Nálam nagyon nagyon hamar eltűnik.Nem fogom újra vásárolni,pedig nagy reményeket fűztem hozzá!:(

2012.02.29. 13:37

Szép természetes hatása van,viszont tényleg eltűnik egy idő után a bőrről.Ettől függetlenül szeretem;és gazdaságos,szinte nem fogy semennyi sem belőle,már több mint fél éve használom.

2012.02.07. 12:55

Szép színe van, viszonylag olcsó volt és nagyon sokáig elég. Én nagyon szeretem.

2011.11.09. 15:01

Szép színt kölcsönöz az arcnak, dekoltázsnak vagy ahova éppen kerül, de nekem pár óra elteltével csúnyán kopott, majd több idő elteltével eltűnt az arcomról. Elég problémás volt akkor a bőröm, és még jobban azzá tette, szóval patisoknak nem ajánlom. Árban nem rossz, és azt hiszem 3 féle színskálája van.