Sminkek szemre

Aden Mono Szemhéjpúder

3.6
Hozzáadva 2021.02.26.by

whyteangel

Sokszínű, egyenletes fényt adó selymes szemhéjpúder.

2021.10.21. 08:47

Még 100évvel ez előtt kaptam valami rendelés mellé, szerettem annak ellenére, hogy maga a szín nem volt számomra az igazi. Jól pigmentált, tartós, a hozzá adott applikátor :) hát nah az olyan volt amilyen. Nem tudom mostanában hova fejlődött az újabb verzió de ha jobb akkor mindenképp megéri.

Utoljára szerkesztve: 2016.04.13. 11:52 - 2016.04.13. 09:56

Nekem az orgona lila árnyalatú van meg. Meglepően jól pigmentált, szép szín, kevés mennyiség is szépen fed belőle (ecsettel viszem fel), közepesen tartós, nagyon porzik. (Remélem, a megfelelő helyre írtam.)

2014.03.01. 17:05

Nekem sajnos kenődik, de ennek a fekete árnyalata mégis a kedvenc, mert ez fog a legerősebben. Sokáig elég, csak a maszatolódása miatt vonok le egy csillagot, mert egyébként már a sokadikat használom el belőle :)

2012.11.22. 20:09

Szeretem. A képen látható, gyönyörű fekete, csillámos árnyalat van meg. Nem porzik, szépen lehet eldolgozni, olcsó is. Nekem egy ilyen évekig elég, rajtam nem maszatolódik. Nem csodaszer, de nyugodt szívvel merem ajánlani másoknak is.

2012.11.22. 18:34

Egyáltalán nem tartós, de amikor felviszem, szép színe van, és könnyű vele dolgozni. Az ára is elég jó, de elég nagy hibája ennek a szemhéjfestéknek, hogy könnyen maszatolódik.

2012.11.18. 13:42

Nagyon régen tini koromban mikor csak ilyenekre volt pénzem, sajnos vettem ilyet. Nekem ilyen rózsaszínes volt de színe alig, tartósság nulla. Persze lehet hibás darabot fogtam ki, volt egy több részesem is, nagy részük tök matt vagy gagyi csillám darabkák matt festékben, szinte semmit nem vesz fel az appkilátor. Pénzkidobás volt.