Dezodorok

Adidas Adipower Golyós Dezodor

4.3
Hozzáadva 2022.03.11.by

siss

72 órás védelem az izzadás és a testszag ellen. Mozgás hatására aktiválódó illatmolekulákkal. Alkohol nélkül.

2021.05.14. 07:28

Nagyon szeretem. Finom az illata, tartós a hatása.

2020.05.17. 17:03

Nagyon hatékony dezodor! Általában nem szokott igaznak bizonyulni ez a 24 meg 72 óráig tartó hatás, de ennek tényleg kb másfél napig tart a hatása, úgy, hogy közben többször is fürödtem. Viszont, ami nagyon rossz benne, hogy nagyon komoly fehér foltot hagy a ruhán, úgy is, hogy mindig megvárom, hogy megszáradjon. Emiatt nem fogom újravenni.

2020.04.07. 07:50

Fizikai munkát végzek, így nekem fontos hogy jó dezodorom legyen. Ez eddig talán a legjobb amit próbáltam. Az illatát nem szeretem, eléggé uniszex, de nagyon enyhe és nem igazán lehet érezni. A hatása viszont kárpótol, végre ettől egyáltalán nem izzadok, bármekkora is a pörgés a gyárban.

2019.11.25. 11:54

Imádom. Nagyon szuper. Évek óta cask Adidas deót használok, most ez elfogyott de elő is vettem a szekrényből az utódjét :D

2019.01.31. 10:09

Én nem tudom, hogy a gyárban nincs szaglása valamelyik illetékesnek, vagy a Mülleres kisasszony nem találta el a polcot, de ez tuti nem női dezodor. Mivel a nálunk lévő Müllerben hirtelen az összes Adidasos női golyós eltűnt és csak ez virított ott, hát lekaptam és megvettem. Kár volt, kanszaga van és nemcsak szerintem. A hatása ugyan az mint, amit a rózsaszín társa tud. Egyébként mindig nevetnem kell ezeken a "72 órás" témákon ki teszteli addig? Ennyi erővel azt is ráírhatnák, hogy 2 hétig tart, mert egy normális ember úgyis lemossa magáról ennyi idő alatt. A hatása nem rossz, de két ilyen "hülyének nézzük a vevőt" húzással nem tudom magasabb csillagszámmal díjazni.

2018.12.04. 22:39

Nekem mindig necces a dezodorvásárlás, mert van olyan, amit szimplán átizzadok vagy kellemetlen az illata és zavar. De ez bevált, újra venném. Sokáig kitart, jó illatú és nem hagy foltot a ruháimon. Az egyetlen gondom vele a nem túl baráti ára, ami néhol akár 900 forint is tud lenni. Lepukkant egyetemistaként nem mindig telik rá :"D

Piactér

Több mutatása