Tusfürdők

Adidas Fruity Rhythm Tusfürdő

3.3
Hozzáadva 2013.12.26.by

szepjulia

Az Adidas Fruity Rhythm kölnivel megegyező illatú tusfürdő.

Fő illatjegyek: fekete ribizli, málna, ciklámen, frézia, szantálfa, pézsma.

Kiszerelése: 250 ml

2017.09.08. 15:49

Most látom hogy még nem véleményeztem. Még tavaly kaptam ajándékba. Egynek elment. Az illatát szerettem, de semmi extrát nem nyújtott. Magamtól biztos nem venném meg.

2017.04.24. 22:38

Ezért az illatért egyszerűen oda vagyok, imádom, nem tudom megunni. A textúrája valóban lehetne sűrűbb, mert elég híg, és kicsit gyorsan fogy. Én azt tapasztaltam, hogy csak akkor szárítja a bőrt, ha huzamosabb ideig csak azt használja az ember, ezért érdemes néha átváltani másra.

2015.05.31. 06:37

Gyorsan fogy,az illata nem rossz, de annyira nem is nagy szám. Sokkal jobbak is vannak ettől. Átlagos tusfürdő, nekem nem éri meg az árát. Egyszer megvettem, kipróbáltam...újra nem veszem.

2015.04.27. 10:09

A parfüm miatt vettem meg, mert az örök szerelem számomra. :) A tusfürdőnek is hasonlóan kellemes az illata, bár tusolás után magamon annyira nem éreztem. Gyorsan elfogyott, az illata miatt nem tudok rá rosszat mondani, viszont az ára miatt levonok egy csillagot, (bár tudom, hogy főként a márkanevet kell megfizetni).

2014.09.30. 13:50

Finom virágos illat, aranyos csomagolás. Viszont az állaga lehetne kicsivel sűrűbb is, mivel így elég gyorsan fogy és nem éri meg annyira. Ajándékba kaptam, magamnak nem valószínű, hogy megvenném. Erős 3-ast érdemel.

2014.02.21. 11:16

Semmi különleges.. egyszer elment de nem venném újra annyit nem ér :D