Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
landi
Fej: alma, sárgadinnye
Szív: jázmin, magnólia, ibolya, gyöngyvirág
Alap: musk
2023.12.29. 08:38
Kedvenc illatom volt, huszonévesen teljesen összenőtt velem. Nem is tudom, mennyi üveggel elfogyasztottam. Légies, könnyed. Imádtam. A szilázsa kicsi, bár én valószínű túlfújhattam 😄, mert amikor már nem éreztem magamon, mások megjegyezték, milyen finom illat. Nyáron-télen ezt fújkodtam vagy 15 évig. Használtam más adidas illatokat is, de ehhez mindig visszatértem. A várandósságom alatt is szinte csak ezt tudtam elviselni.Még online, a N...-on is fellelhető, lehet beszerzek egy sprayt nyárra.
Utoljára szerkesztve: 2021.02.18. 09:04 - 2021.02.18. 09:00
Húgom használja az Adidas parfümöket már tini kora óta folyamatosan - anno általános iskola felső tagozatában, valamint a gimi első 1-2 évében én is ezeket használtam, csak én elhagytam, nála pedig jópár illat örök szerelem azóta is. Használja, ha csak otthon van, vagy el kell rohannia a boltba, szoliba, stb. Értelemszerűen munkába, találkozóra, urambocsá' randira az ember nem ezt a márkát fújja magára. Én is valami hasonló miatt hagytam el szerintem a márka használatát, mert tudom, hogy se tartós nem volt, se mély nyomot nem hagyott senkiben sem, még abban sem, aki viselte. Csak volt rajtad valami, ami erősebb volt, mint a dezodorod. Emlékszem - atyagatya, mint az előző életemben lett volna - hogy nekem ez volt a kedvenc illatom. Persze végigkísérleteztem az összes illatot, de mindig ehhez tértem vissza. Imádtam azt a savanykás, uborkás illatát, a friss, tiszta, vizes, ápolt illatot, amit adott. Még éppen az előbb néztem utána, hogy milyen összetevői vannak az illatnak, hát köszönőviszonyba sincs azzal, amiket én érzek, de az én orrom már csak ilyen. És hogy miért most véleményezem életem egyik legelső parfümjét, amikor már tavaly ilyenkor megtettem ezt az összes többi, általam valaha használt parfümmel? Mert most tudatosult bennem, hogy ezt az illatot hosszú évek óta nem lehet a drogériákban kapni. És milyen az ember? Ha valami nem elérhető, azonnal kell neki, úgy, hogy majdnem 15 évig eszembe sem jutott ez az illat. Megkértem a húgomat, hogy ha betáraz az általa használt Adidas illatokból a webshop-ban, akkor gondoljon rám is, és rendeljen ebből vagy 2-3 üveggel - csodák csodájára ott pont lehet kapni, hihetetlen, hogy ekkora szerencsém van. Örömmel fogom elfújkálni, főleg a közelgő tavaszi-nyári időszakban. Rohangálós illatnak fogom kinevezni. Várni fogom, hogy milyen nosztalgia élmények fognak elönteni az illat miatt - valószínűleg olyanok, amiket már vagy 15 éve nem éltem át. Reménykedem továbbá abban is, hogy nem változtattak semmit az illaton. Kíváncsian várom. Az is biztos, hogy egy pár millilitert fogok hagyni az üvegek alján. Ki tudja, mikor tűnik el örökre, vagy ki tudja, mikor felejtem el megint több mint egy évtizedre.
2019.03.29. 13:26
Évekkel ezelőtt megvettem, mert tetszett, de alig tartott az illata egy órát. Pár használat után viszont hányingerem lett az illatától. Gagyi.
2017.03.29. 05:07
Tíz évvel később illatoltam, mint kellett volna :) Húsz évesen odavoltam az ilyen vizes, tiszta illatokért - ma kellemesnek tartom őket, de általában mást keresek.Szóval maga az illat, a nevéhez hasonlóan üdes, tiszta és könnyű. A sárgadinnye uborkás érzésként jelentkezik - szerencsére, másképp utálom. Az uborka mellett vizes jegyek és könnyed virágosság dominál. Nem komplikált, nem tartós, nem drága. Fiatal, üde lányoknak szerethető variáció lehet nyárra.
2017.03.16. 20:16
S.dinnye, gyöngyvirág és sok-sok víz, kis magnólia. 1 órás tartósság. Sokáig szemeztem vele, majd módom volt próbálni vásárlás nélkül, szerencsére. Színe passzol hozzá. Ezzel biztos,hogy nem üzi el az ember maga körül a népet.
2016.11.13. 18:12
DNS kiszerelésben vettem még a nyáron kettőt összecsomagolva a Rossmannban. Azóta sem látom sehol, sajnos. Tiszta, friss, mégis nőies, nagyon szerettem.