Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
bogyo28
Adidas női tusfürdő.
Tartalma: 250 ml
2018.07.29. 19:04
Finom illata volt, de allergias voltam erre a tusfurdore, pedig mas tusfurdonel meg ikyen pottyosodes nem fordult elo. Kar erte.
2015.06.15. 15:33
Hát nekem ez a kedvenc tusfürdőm. Ha nem lennék híve a minél kevesebb káros összetevőt tartalmazó cuccoknak, mindi ezt venném. Az illata eszméletlen kellemes, zuhanyzás után még nagyon sokáig lehet érezni, de egyáltalán nem tolakodó, nehéz az illata. Ha reggel használom, néha még este is érzem magamon. Az állaga megfelelő, elég jól habzik.
2014.06.04. 15:41
Mostanában Protect néven fut.Legjobb Adidas tusfürdő.Krémes ,kellemes illatú,hidratálja a bőrt.
2014.02.10. 21:20
Kellemes kis tusfürdő. Nagyon jó az illata, valamire emlékeztet, de nem tudom mire, és ez zavar. : / xd Jó használni, rendesen habzik. :))
2013.07.14. 14:51
Szerettem az illatát, nem szárította a bőröm, egy teljesen átlagos tusfürdő.
2012.11.13. 16:44
Nekem ez a kedvenc, amire mindig visszatérek. Vagyis most már inkább csak az újabb változatára (Adidas Protect Shower Gel with Cotton Milk), ami szerintem csak csomagolásában új. Jól hidratál, és szeretem a semleges illatát.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.